Biletul Zilei: încheiem luna curajos cu o cotă de 3.70!

0

E ultima zi din lună și căutăm să o facem cât mai profitabilă, astfel că voi încerca o variantă formată din doar două evenimente, dar cu o cotă finală măricică.

Ieri toate cele 3 pariuri postate pe pagina mea de facebook au fost câștigătoare, așa că ar fi bine să îi dai cu follow dacă nu ai făcut-o deja. Acolo postez pariuri REALE, plasate de mine.

Germania va încerca astăzi să țină piept tăvălugului spaniol în finala campionatului european de tineret și tind să cred că le va fi destul de greu. Spania practică un joc bazat pe posesie și combinații scurte și rapide, în timp ce nemții caută să verticalizeze mai des. Există, însă, premise care să îndreptățească așteptările pentru goluri în ambele porți în acest meci.

Două dintre fetele care „omoară” mingea, britanica Johanna Konta și Karolina Pliskova (Cehia) vor fi adversare în semifinala de la Eastbourne, fază a competiției în care s-au întâlnit și anul trecut.

O scurtă privire aruncată peste istoricul meciurilor directe spune că cinci tre cele șase meciuri au avut nevoie de trei seturi foarte lungi pentru a-și alege câștigătoarea, iar tiebreak-urile sunt ceva obișnuit. Anul trecut, tot aici, Pliskova a bătut după 6-7, 6-3, 6-3, iar coordonatele nu ar trebui să se schimbe, pentru că amândouă servesc nemaipomenit, livrează tenis bun pe iarbă, sunt în formă la acest turneu și sunt de valori apropiate.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Polonia Fotbal EURO U21 Germania vs. Spania X2 & ambele marchează 2.15 1-0 Nu
 Anglia Tenis WTA Eastbourne Konta vs. Pliskova peste 21.5 game-uri 1.72VOID
COTĂ FINALĂ: 3.71 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ:Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.