Ponturile Zilei cote 1.67-2.00: 5 recomandări pentru joi!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis WTA Eastbourne Kerber A. vs. Arruabarena-V. L. 2-0 1.81  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis WTA Eastbourne Mladenovic K. vs. Kuznetsova S. Peste 21.5 game-uri 1.84  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis WTA Wimbledon Kanepi K. vs. Rodionova A. 2-0 2.00  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis WTA Wimbledon Fett J. vs. Paolini J. 2-0 1.67  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Cupa Confederațiilor Germania vs. Mexic Ambele înscriu 1.80  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: +0.35

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Kerber A. vs. Arruabarena-V. L., WTA Eastbourne

Iberica Lara Arruabarrena e marea surpriză a turneului de la Eastbourne, unde a câștigat patru meciuri în care era văzută cu a doua șansă, cu Hogenkamp, Pironkova, Putintseva și Gavrilova, de fiecare dată petrecând trei seturi pe teren. Joi, din păcate pentru ea, spanioloaica va da peste Angelique Kerber, liderul mondial rănit în sezonul de zgură.

Kerber se simte în largul ei pe iarbă, a trecut de un test important în primul tur, cu Kristyna Pliskova, și ar trebui să apese pedala de accelerație pentru a-și păstra fotoliul de lider mondial. Arruabarrena a consumat multă energie, are un serviciu vulnerabil, iar Kerber ar cam trebui să găsească răspunsurile la fiecare aspect al jocului ibericei.

Mladenovic K. vs. Kuznetsova S., WTA Eastbourne

Ne plac meciurile între două jucătoare care sunt prietene în afara terenului și care se cunosc foarte bine, iar franțuzoaica Kristina Mladenovic și rusoaica Svetlana Kuznețova sunt două jucătoare care respectă tiparul de mai sus și care ar trebui să ofere un meci destul de lung în optimile de la Eastbourne.

La Madrid, când am mers tot pe over, Mladenovic a câștigat în 23 de game-uri, după 6-4 în primul set și 7-6 în al doilea, iar rezultatul nu ar trebui să difere cu mult pe iarbă. Franțuzoaica intră în meci cu serviciul mai puternic și cu jocul de fileu foarte bun, dar Svetlana e o luptătoare prin definiție, are un forehand explozibil și, nu în ultimul rând, e o obișnuită a meciurilor lungi și foarte lungi.

Kanepi K. vs. Rodionova A., WTA Wimbledon

Fost număr 15 lider mondial, Kaia Kanepi (Estonia) s-a întors în circuitul profesionist după un an de pauză, iar prima competiție la care a participat a însemnat un trofeu câștigat cu un singur set cedat pe parcurs. Se întâmpla pe zgură, cu două săptămâni înainte de calificările de la Wimbledon, dar momentul bun al Kaiei a continuat și pe iarba londoneză.

În primul tur, Kanepi și-a folosit loviturile năprasnice pentru a-i ceda doar șase game-uri lui Kherkhove, iar în runda a doua va da peste un nou adversar accesibil, australianca Arina Rodionova. Kanepi e jucătoare mai experimentată și mai valoroasă și, chiar dacă nu are foarte multe meciuri în picioare, nu ar trebui să transpire prea tare.

Fett J. vs. Paolini J., WTA Wimbledon

Aflată pe o panta ascendentă în 2017, croata Jana Fett (20 de ani, 144 WTA) e mare favorită la accedera în ultimul tur de calificări de la Wimbledon. După o victorie muncită în prima rundă, ea va juca împotriva lui Jasmine Paoloni, o italiancă obișnuită mai repede cu zgura decât cu suprafețele rapide.

Fett a strâns șapte victorii în zece meciuri pe iarbă în acest sezon, a pierdut doar cu jucătoare de top, precum Barty, Watson și Fett, și este la un nivel mult mai ridicat decât al adversarei sale. Ne place cum s-a dezvoltat croata în ultimul timp, forma sa merită încrederea noastră, iar o victorie în minimum de seturi ne surâde.

Germania vs. Mexic, Cupa Confederațiilor

A doua semifinală sperăm să producă mai mult spectacol decât prima – în care Chile s-a impus la penalty-uri – iar premize avem. Germania și Mexic sunt cele mai spectaculoase echipe de la acest turneu și în mod normal acest fapt se va reflecta pe gazon.

Atât Germania, cât și Mexic au marcat, dar au și primit gol în fiecare meci disputat în faza grupelor. Germania stă mai bine la capitolul goluri înscrise, are unul mai mult decât mexicanii și poate din acest considerent sunt cotați cu prima șansă la victorie astăzi. Este primul meci direct după o pauză de 12 ani, atunci când tot în semifinalele Cupei Confederațiilor Germania s-a impus 4-3 în prelungiri, după un gol decisiv semnat de Ballack.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.