Biletul Zilei: începem luna cu un Value-Bet de cotă bună

0

Prieteni, în această lună vreau să obțin un Yield cât mai bun la Biletul Zilei, având în vedere că este prima pe care o iau de la un capăt la altul, așa că imaginați-vă că ambițiile sunt mari prntru mine. Haideți să începem cu un pariu simplu azi, care nu implică 2-3 meciuri, ci doar unul singur. Pentru mai multe pariuri pe care le voi plasa astăzi, vă recomand să urmăriți pagina mea de facebook.

Ocupanta locului 5 în SuperLiga chineză, Guangzhou R&F, este neînvinsă de 7 etape și dacă nu mă înșeală privirea, jocul lor se îmbunătățește de la meci la meci. Acum 2 etape, ”leii albaștri” au dat năvală peste ocupanta locului secund, Shanghai SIPG, dar meciul s-a terminat 1-1, extinzând seria rezultatelor de egalitate la 5 consecutive. DAR: raportul șuturilor a fost 20-7, iar al celor pe poartă 10-3 pentru echipa lui Dragan Stojkovic, la final de partidă Andre Villas Boas (antrenor Shanghai) declarând că au avut noroc să scape cu un egal. Ce a urmat în etapa următoare? O victorie în deplasare la Tianjin Teda. Avem de remarcat și un jucător ”on-fire” în persoana internaționalului israelian Eran Zahavi, care este și golgheterul competiției cu 11 goluri. Nu-i rău pentru un jucător cu profil de mijlocaș ofensiv!

AI 400 DE RON SĂ PARIEZI GRATUIT PE FINALELE CUPEI CONFEDERAȚIILOR. VEZI DETALII AICI!

Chongqing Lifan este o echipă medie și a reușit să câștige un singur meci în ultimele 10 etape. Ultimele 2 întâlniri de pe acest stadion s-au încheiat 2-0, o diferență minimă de scor pe care o prevăd și astăzi. Totuși, trebuie să luăm în calcul faptul că în atacul oaspeților activează Adrian Ramos, adus de la Dortmund. Victoria la un singur gol diferență a gazdelor ne rambursează miza, așa că avem parte în acest caz de un VALUE BET.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 ChinaFotbal SuperLiga Guangzhou RF vs. Chongqing Lifan Guangzhou -1 HA 2.10 3-4 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.10 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ:  Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.