Ponturile Zilei: cote între 1.60 și 2.30 pentru cele 5 recomandări de sâmbătă

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
Cehia Voteli CM Volei Masculin U21 Italia vs. Ucraina 1 1.60  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Statele Unite Fotbal AmicalSUA vs. Ghana 1 1.95  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Brazilia Fotbal Serie A Palmeiras vs. Gremio ambele marchează 2.04  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Suedia Fotbal Allsvenskan Malmo vs. Eskilstuna Malmo câștigă ambele reprize 2.30  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal K League Daegu vs. Gangwon Gangwon HA 0 1.83  BETFAIR–450 Ron BonusDa
COTA MEDIE: 1.94PROFIT: +1.97

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Italia U21 vs. Ucraina U21, Volei Masculin

Pentru azi ne îndreptăm atenția către Campionatul Mondial de Volei Masculin rezervat echipelor de tineret .Competiția este la a 19 – a ediție și se desfășoară in Cehia în orașele Brno și Ceske Budejovice, iar la acest moment se află in faza play off-urilor.
Meciul propus pentru astăzi este cel dintre Italia și Ucraina contând pentru locul 9. De remarcat că cele două echipe s-au întâlnit fix in urmă cu o săptămână in fazele preliminarii cand italienii au revenit de la 2-1 la seturi și s-au impus cu 3-2 (15-8) in decisiv.
Italia este o forță in voleiul mondial si era cotată printre favoritele la câștigarea competiției. Înfrângerile suferite însă în primele două meciuri cu Iran- surpriza turneului și Argentina – finalista de acum 2 ani, i-au făcut pe italieni să lupte pentru un neonorant loc 9. De remarcat că după acele două înfrângeri, echipa a inregistrat patru victorii consecutive si se află pe un trend ascendent.
Ucraina a evoluat in limita așteptărilor la acest campionat mondial. A inceput cu patru înfrângeri consecutive impotriva unor echipe mult mai bine cotate Iran, Argentina, Turcia si Italia, iar apoi a reusit sa învingă Japonia si Maroc, două reprezentative din lumea a 2 a a voleiului masculin. Ucrainienii nu au reușit surprize și cred că nu o vor face nici astăzi.
Mizăm pe dorinta italienilor de a ieși cu capul sus din această competiție și de a arăta că nu sunt o generație de sacrificiu pentru voleiul italian. Diferenta de valoare probabil că își va spune cuvântul diseară si Italia va câștiga fără mari probleme demonstrând că această clasare proastă este doar un accident. Cei mai curajosi pot incerca și Italia -1,5 handicap la o cotă de 2.20

SUA vs. Ghana, amical internațional

Americanii își pregătesc campania pentru Gold Cup cu un amical împotriva selecționatei ghaneze, care pare să se schinuie pentru obținerea calificării în Rusia, obținând un singur punct după primele două runde. Joi Ghana a mai disputat un amical cu Mexic și au pierdut cu 1-0. Evident, reprezentativa B a Mexicului, jucătorii importanți fiind la Cupa Confederațiilor.

Ghana a pierdut 5 din ultimele 6 deplasări internaționale, în timp ce americanii sunt destul de puternici în amicalele disputate în-casă, fiind neînvinși în ultimele 8 astfel de meciuri, iar în 5 din ultimele 7 terminând fără gol primit!

Palmeiras vs. Gremio

Ambele echipe se vor duela pentru cele 3 puncte puse în joc în speranța de a ține aproape de Corinthians. Palmeiras se descurcă bine pe propriul teren, cu 10 puncte obținute în cele 4 meciuri disputate până acum și o medie de 2 goluri marcate per meci. Gremio a marcat 16 goluri în cele 5 deplasări de până acum și va pune la grea încercare defensiva gazdelor.

Suntem îndreptățiți să ne așteptăm la un meci cu goluri de ambele părți având în vedere potențialul ofensiv imens afișat de cele două formații, 4 din ultimele 5 meciuri văzând ambele plase scuturate și contribuind la o medie impresionantă de 3.4 goluri per meci.

Malmo vs. Eskilstuna

Prea multe nu ar fi de spus despre un astfel de meci, bancherul clasic al zilei de sâmbătă, însă cota pe solistul gazdelor este undeva sub pragul mizer de 1.20. Liderul întâlnește lanterna roșie pe propriul teren, acolo unde au câștigat 80% din meciurile disputate, realizând o medie de 2.4 puncte/meci. Veteranul Markus Rosenberg a reușit 3 goluri în 7  apariții și este momentul perfect să își îmbunătățească media. Valorile sunt slabe și pe liniile de handicap, dar un 2.30 pentru câștigarea ambelor reprize de către gazde merită atenție.

Daegu vs. Gangwon

Gangwon e fără victorie de 3 etape, runda trecută au remizat cu ultima clasată, Gwangju. Au mai obținut un egal cu cea de-a patra clasată, Suwon și au fost învinși de liderul Jeonbuk.

Daegu este ante-penultima clasată și a reușit o singură victorie în ultimele 9 runde, dar problema lor de astăzi este faptul că lipsesc toți cei 3 golgheteri brazilieni ai echipei: Evandro, Mineiro și Cesinha, autori a 15 din cele 19 goluri marcate în total! Mai adăugăm și absența fundașului Tae Hong Park și avem o șansă bună pentru Gangwon să obțină puncte aici.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.