Biletul Zilei: mergem pe un Value-Bet pentru marți

0

Primul tur al calificărilor din cea mai importantă competiție intercluburi din Europa programează marți returul dintre campioanele Gibraltarului, respectiv Țării Galilor.
Partida tur a oferit o mare surpriză, și nu neapărat datorită scorului de pe tabelă, echipa din Gibraltar reușind să se impună pe terenul galezilor cu 2-1, dar mai ales datorită jocului extrem de solid demonstrat de College Europa,diferența pe tabela putând fi mult mai mare. Desi porneau mari favoriți,”sfinții” au reusit un singur șut pe poarta unei echipe formate din jucători semi-profesioniști.

Antrenorul Scot Ruscoe și-a cerut public scuze fanilor pentru evoluția din tur și a promis că elevii săi vor face tot posibilul pentru a intoarce rezultatul și a se califica. Pentru asta T.N.S trebuie să atace din primul minut și să exercite o presiune care să ii facă pe jucătorii neexperimentați din Gibraltar să cedeze.

Merg pe orgoliul galezilor dar și pe diferența de valoare între fotbalul din Țara Galilor și cel din Gibraltar si mizez că oaspeții vor învinge. Pentru siguranță am ales opțiunea DrawNoBet, în caz de egal miza fiind rambursată, la o cotă foarte bună de 2.0

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Calificări Champions League College Europa vs. TNS T.N.S. HA 0 2.00 1-2 Da
COTĂ FINALĂ:2.00 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.