Ponturile Zilei: Selecțiile de marți, la o cotă medie de 2.23!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis ATP Wimbledon E. Gulbis vs. V. Estrella 1 & Peste 38.5 game-uri3.05 BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Wimbledon M. Zverev vs. B. Tomic Peste 10.5 game-uri în primul set2.28  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Wimbledon T. Fritz vs. J. Isner Tiebreak în primul set2.00  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Wimbledon J. Chardy vs. T. Berdych Peste 9.5 game-uri în primul set 1.59  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis WTA Wimbledon P. Hercog vs. A. Beck 2 2.70  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis WTA Wimbledon D. Gavrilova vs. P. Martic Peste 21.5 game-uri2.00  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga CampionilorCollege Europa vs. TNS2 – DNB (în caz de egalitate se acordă cotă 1) 2.00  MAXBET–900 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 2.23PROFIT: -8

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Ernests Gulbis vs. Victor Estrella Burgos, ATP Wimbledon

La mijlocul unui noi an mizerabil, în care accidentările nnu l-au lăsat să joace foarte mult, letonul Ernests Gulbis a intrat pe tabloul de la Wimbledon grație clasamentului protejat, dar a avut șansă la tragerea la sorți. Marți, în fața sa va sta dominicanul Victor Estrella Burgos, un zgurist ajuns deja la 37 de ani.

Ok, Gulbis nu are meciuri în picioare, dar dispune de un serviciu foarte bun, de un forehand care poate produce puncte și un backhand peste medie, arme cu care ar trebui să neutralizeze, într-un final, jocul bazat pe serviciu și veniri la fileu al lui Estrella.

Mischa Zverev vs. Bernard Tomic, ATP Wimbledon

Unul dintre meciurile tari ale primului tur de la Wimbledon va fi cel dintre neamțul Mischa Zverev și australianul Bernard Tomic. De ce? Pentru că deși au stiluri diferite, ambii joacă un tenis foarte bun pe iarbă.

Zverev e unul dintre cei mai buni jucători de servici-vole, are un slice agresiv și un forehand bun, în timp ce Tomic vine cu un serviciu decent, cu o mobilitate care-i permite să se deplaseze foarte bine pe iarbă și cu rezistența în schimburi. Chiar dacă săptămâna trecută Tomic i-a lăsat doar cinci game-uri, renumele și importanța turneului de la Wimbledon ar trebui să-l facă pe Zverev să se concentreze mai bine și să reziste într-un prim set lung.

Taylor Fritz vs. John Isner, ATP Wimbledon

La fel ca în cazul meciului Bedene – Karlovic, pornim de la premisa că americanul John Isner se va folosi de serviciul fabulos pe care-l are pentru a-și asigura liniștea în primul set, dar credem că oponentul „big server-ului”, în cazul de față tânărul american Taylor Fritz, va avea capacitatea să țină aproape.

După trei meciuri în calificări, în care a servit și a jucat foarte bine, Fritz merită încredere în startul meciului.

Jeremy Chardy vs. Tomas Berdych, ATP Wimbledon

În cinci meciuri jucate pe iarbă în 2017, cehul Tomas Berdych și-a pierdut foarte rar serviciul, a ajuns în șase tiebreak-uri (dintre care patru în primul set) și a câștigat rar pe serviciul adversarului, iar statistica vine în ajutorul unui pariu foarte logic la prima vedere.

Marți, în fața lui Berdych va sta francezul Chardy, jucător cu serviciu și forehand care-l ajută mult pe iabră, iar un prim set cu minimum 10 game-uri pare un „no brain”. Ambii servesc bine, Berdych are o întreagă tradiție de seturi lungi, deci nu ar trebui să apară probleme.

Polona Hercog vs. Annika Beck, WTA Wimbledon

Slovena Polona Hercog e considerată favorita meciului cu Annika Beck, din primul tur de la Wimbledon, dar nemțoaica de 23 de ani e un adversar mai greu decât spun bookmakerii.

Hercog are avantajul celor trei meciuri jucate în calificări și al serviciului bun, dar Beck e jucătoarea care are mai multă calitate. Pe iarbă, nemțoaica e avantajată de centrul de greutate jos, de agilitatea cu care se deplasează și de faptul că are capacitatea de a lua mingea foarte repede, în urcare, pentru a nu oferi timp adversarului. Chiar și fără meci pregătitor înainte de Wimbledon, Beck pare un outsider demn de încredere.

Daria Gavrilova vs. Petra Martic, WTA Wimbledon

Croata Petra Martic e greu de oprit în momentul în care trece printr-o formă bună, iar ultimele luni din cariera sa arată foarte bine. Venită din calificări, a ajuns în optimi la Roland Garros, iar la Wimbledon a câștigat trei partide în turneul de calificări. Așadar, performanța de la Roland Garros nu pare o întâmplare, iar încrederea lui Martic a rămas la nivel înalt.

Peste forma bună a croatei adaugăm renumele de luptătoare al Dariei Gavrilova. Australianca de origine rusă e recunoscută pentru desele meciuri foarte lungi pe care le oferă, iar un adversar cel puțin decent, așa cum e Martic, ar trebui s-o „ajute” să respecte tiparul.

College Europa vs. TNS, Liga Campionilor

Primul tur al calificărilor din cea mai importantă competiție intercluburi din Europa programează marți returul dintre campioanele Gibraltarului, respectiv Țării Galilor.

Partida tur a oferit o mare surpriză, și nu neapărat datorită scorului de pe tabelă, echipa din Gibraltar reușind să se impună pe terenul galezilor cu 2-1, dar mai ales datorită jocului extrem de solid demonstrat de College Europa,diferența pe tabela putând fi mult mai mare. Desi porneau mari favoriți,”sfinții” au reusit un singur șut pe poarta unei echipe formate din jucători semi-profesioniști. Antrenorul Scot Ruscoe și-a cerut public scuze fanilor pentru evoluția din tur și a promis că elevii săi vor face tot posibilul pentru a intoarce rezultatul și a se califica. Pentru asta T.N.S trebuie să atace din primul minut și să exercite o presiune care să ii facă pe jucătorii neexperimentați din Gibraltar să cedeze.

Merg pe orgoliul galezilor, dar și pe diferența de valoare între fotbalul din Țara Galilor și cel din Gibraltar și mizez că oaspeții vor învinge. Pentru siguranță am ales opțiunea DrawNoBet, în caz de egal miza fiind rambursată, la o cotă foarte bună de 2.00.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.