Biletul Zilei: 2 variante pentru miercuri, urmăm calea câștigătoare

0

Ieri am avut parte de un Value-Bet câștigător fără emoții la biletul zilei, astăzi încercăm să ținem lucrurile simple și mizăm pe favoriți incontestabili la Wimbledon. Pe grupul secret am avut 11 pariuri Single, cu un Yield de +41%, ar fi o idee bună să te alături pentru a descoperi oportunități foarte bune de profit, iar detalii despre accesul GRATUIT în grup aveți mai jos.

Pentru astăzi m-am gândit să vă propun 2 variante de bilete combo care mi se par destul e bune și cu șanse considerabile de câștig. Să vedem despre ce e vorba

La debutul în sezonul de iarbă, Ana Bogdan a reușit o calificare nesperată în turul 2 de la Wimbledon, după ce a trecut de chinezoaica Ying-Ying, deși pleca din postura de outsider. Ana a făcut un meci bun, nu și-a pierdut serviciul, dar a beneficiat de nu mai puțin de 17 greșeli neforțate ale chinezoaicei, care a dorit să preia inițiativa, să atace, însă i-a lipsit acuratețea. Astăzi va da peste finalista de la Mallorca, Caroline Garcia, care în primul tur nu a stat la discuții cu Cepelova, calificându-se la pas după 6-1/6-1. Slăbuțe șanse pentru compatrioata noastră.

Campionul de la Stuttgart, Lucas Pouille, a etalat un joc foarte solid pe iarbă, cu serviciu excelent și lovituri variate, cu ajutorul cărora a făcut victime precum Benoit Paire, Feliciano Lopez sau Kohlschreiber. În primul tur, francezul a trecut de tunisianul Jaziri, cedând primul set în tie-break. Polonezul Janowicz a trecut de tânărul canadian Shapovalov cu 3-1 la seturi, dar azi va avea o misiune extrem de dificilă, pentru că are în față un jucător experimentat.

Simona Halep are un adversar accesibil și în turul 2, brazilianca Beatriz Haddad Maia, ocupantă a locului 97 în ierarhia WTA. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum, dar mizăm pe dorința româncei și experiența superioară la acest nivel. Simona aleargă mult și a demonstrat că are toate armele necesare pentru a-și pune adversarul în dificultate.

Nadal a etalat un tenis excelent și pe iarbă, la primul meci cu Millman lăsând doar câteva game-uri. Este într-un moment foarte bun al carierei, iar astăzi, în turul 2, va da peste Donald Young, jucător mult peste nivelul lui Millman, fapt care îi va conveni spaniolului care mizează pe o creștere treptată a nivelului său de joc. Este posibil să vedem game-uri mai lungi, însă cea mai plauzibilă variantă este victoria ibericului în minimum de seturi.

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA MEGABET CHALLENGE. PARTICIPĂ ȘI TU LA TENTATIVA DE A TRANSFORMA 500 DE LEI ÎN 5000 ÎN FIECARE LUNĂ! VEZI DETALII AICI!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Anglia TenisWTA Wimbledon Caroline Garcia vs. Ana Bogdan Garcia -1.5 seturi 1.48 2-0 Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon Janowicz vs. Pouille Pouille -1.5 seturi 1.73 3-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.56 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis WTA Wimbledon Haddad Maia vs. Halep Halep -1.5 seturi 1.51 2-0 Da
 Anglia Tenis  ATP Wimbledon Nadal vs. Young Nadal -2.5 seturi 1.49 3-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.25 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.