Ponturile Zilei: Patru partide de tenis, la cotă medie 1.70!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis ATP WimbledonA. Bedene vs. D. Dzumhur Bedene -4.5 game-uri1.60  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon T. Monteiro vs. K. Khachanov0-31.80  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Wimbledon R. Nadal vs. D. Young Young +8.5 game-uri 1.75  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis WTA Wimbledon F. Schiavone vs. E. Svitolina0-2 1.68  MAXBET–900 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.70PROFIT: +4.37

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Aljaz Bedene vs. Damir Dzumhur, ATP Wimbledon

La două zile după ce nu și-a pierdut serviciul în fața lui Ivo Karlovic și a supraviețuit unui meci de cinci seturi și patru tiebreak-uri, britanicul Bedene va întâlni un cu totul și cu totul alt tip de adversar, pe bosniacul Damir Dzumhur.

Încrederea în Bedene e dată de evoluția excelentă din primul tur, de serviciul foarte bun, dar și de un matchup avantajos. Dzumhur nu are o servă care să-l ajute pe iarbă, nu produce lovituri puternice, iar asta îl va costa.

Francesca Schiavone vs. Elena Svitolina, WTA Wimbledon

A cincea jucătoare a lumii, Elina Svitolina a trecut de un test foarte greu în primul tur de la Wimbledon, dar runda a doua ar trebui să-i aducă o misiune mai ușoară. La debut, ucraineanca a învins-o în două seturi grele pe australianca Barty, un nume greu pe iarbă, iar astăzi va da peste Francesca Schiavone, italianca ajunsă la 37 de ani.

Schiavone nu a fost niciodată o jucătoare bună pe iarbă, iar Svitolina e într-un moment al carierei în care pierde foarte greu la adversarele mai slab clasate. Ucraineanca are un forehand bun, se apără minunat și e rezistentă la orice tip de tactică a adversarului, iar o victorie în minimum de seturi îi e la îndemână.

Thiago Monteiro vs. Karen Khachanov, ATP Wimbledon

Pentru brazilianul Thiago Monteiro victoria obținută în primul tur de la Wimbledon, 3-1 cu Andrew Whittington, a fost prima a carierei pe iarbă, iar performanța a venit pe fondul unui joc destul de bun. Totuși, în turu doi Monteiro va avea un adversar mult, mult mai dificil, iar șansele ca aventura sa să continue sunt foarte mici.

Khachanov a făcut semifinale la Halle, a reușit să stea aproape de Federer, iar luni a trecut în cinci seturi de compatriotul Kuznețov. Tânărul rus e în cel mai bun moment al carierei, servește extraordinar și are un forehand exploziv, iar iarba e suprafața pe care-și poate pune în valoare toate armele. Chiar și cu o victorie bună în spate, Monteiro rămâne un zgurist care n-ar trebui să ridice foarte multe pretenții în fața unui jucător de tipul lui Khachanov.

Rafael Nadal vs. Donald Young, ATP Wimbledon

Din 2012 și până în 2016, Rafa Nadal a participat la patru ediții ale turneului de la Wimbledon și a trecut o singură dată de turul al doilea, dar 2017 arată mult mai bine. În primul tur, câștigătorul de la Roland Garros i-a lăsat doar șase game-uri australianului Millman, într-un meci în care nu a fost nevoit să forțeze.

În runda a doua, Nadal va da peste Donald Young într-un meci pe care bookmakerii îl văd foarte dezechilibrat. Young, care anul acesta a stat foarte aproape de Cilic și Djokovic în meciuri pe iarbă, e un tenismen mult mai periculos decât Millman pe această suprafață, iar noi acceptăm handicapul mare care îi e acordat. Spre deosebire de Millman, Young va putea rezista mai mult în raliurile din spatele terenului, va avea în serviciul de stângaci o armă redutabilă și va câștiga multe puncte datorită forehand-ului.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.