Biletul Zilei: cota 2.70 pentru vineri cu șanse bune de câștig

0

Începem weekend-ul cu un bilet format în exclusivitate din tenis, fotbalul fiind încă în vacanță, iar meciurile selectate pentru astăzi ne aduc argumente solide pentru a ne aștepta la un câștig frumușel. Mai multe pariuri voi posta  pe pagina mea de facebook și în grupul secret. Detalii pentru înscrierea gratuită în grup aveți aici.

Nu uitați de #megabetchallenge care va începe de la 1 August și în cadrul căreia voi încerca să ajung de la 500 la 5000 de lei lunar, iar cei care vor să primească GRATUIT pariurile mele din cadrul provocării se pot înscrie aici.

În încercarea de a ajunge pentru a treia oară în carieră în turul patru de la Wimbledon, Simona Halep va trebui să treacă de un adversar foarte greu de înfruntat în prima săptămână a unui turneu de Mare Șlem, chinezoaica Shuai Peng.

Halep a arătat unele slăbiciuni în primele două tururi, în principal pe propriul serviciu și în momentele în care adversara a lovit puternic și plat, iar minusurile Simonei vin chiar în zona în care Peng strălucește. În acest an, chinezoaica le-a bătut pe iarbă pe Schiavone, Bacsinszky, Vondrousova și Suarez Navarro, a pierdut doar la Pliskova, iar forța cu care lovește din spatele terenului o transformă într-un oponent dificil. Halep nu e la un nivel wow, chinezoaica are tot ce-i trebuie pe iarbă, handicapul e mare, așa că găsim destule argumente pentru a merge cu Peng.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

E timpul să apelăm puțin la statistică și să ținem cont de ea pentru un pronostic din turul trei de la Wimbledon. Aici, Jelena Ostapenko și Camila Giorgi vor da o luptă crâncenă, a nervilor și a loviturilor puternice.

Când vorbim despre campioana de la Roland Garros e musai să amintim că are un obicei de la care nu se prea abate: câștigă, dar o face în majoritatea timpului în trei seturi. În ultimele 15 meciuri, a jucat manșă decisivă de 12 ori, iar explicațiile trebuie căutate în latura mentală. Cum Giorgi e și ea o jucătoare de forță, cu serviciu și cu obiceiul de a juca seturi și meciuri lungi, credem că întâlnirea dintre cele două va avea minimum 22 de game-uri.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis WTA Wimbledon Peng vs. Halep Peng +5.5 game-uri 1.46 4-6/6-7 Da
 Anglia Tenis WTA Wimbledon Ostapenko vs. Giorgi peste 21.5 game-uri 1.85 7-5/7-5 Da
COTĂ FINALĂ: 2.70 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.