Ponturile Zilei: Cele șase pronosticuri pentru vineri, la cotă medie 1.82!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis ATP Wimbledon A. Bedene vs. G. Muller Peste 40.5 game-uri 1.91  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Wimbledon B. Paire vs. J. Janowicz Peste 39.5 game-uri 1.84  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis WTA Wimbledon V. Azarenka vs. H. Watson Peste 21.5 game-uri 1.83  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis WTA Wimbledon S. Peng vs. S. Halep Peng +4.5 game-uri 1.70  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis WTA WimbledonJ. Ostapenko vs. C. GiorgiPeste 21.5 game-uri1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Australia Baschet SEABLAlbury vs. NW TasmaniaPeste 172.5 puncte1.80  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: -1.86

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Aljaz Bedene vs. Gilles Muller, ATP Wimbledon

După ce a servit aproape 50 de ași în cinci seturi foarte lungi cu cehul Rosol, Gilles Muller va juca în turul al treilea de la Wimbledon contra unui adversar aflat într-o formă foarte bună, britanicul Aljaz Bedene.

Cheia over-ului e ca meciul să ajungă în patru seturi echilibrate, cu cel puțin unul decis în prelungiri, iar șansele, din punctul nostru de vedere, sunt destul de mari. Despre Muller se știe că ajunge foarte des în tiebreak-uri și că-și pierde serviciul greu, în timp ce Bedene joacă la un nivel fantastic și a trecut, în primul tur, printr-un meci asemănător contra lui Karlovic.

Benoit Paire vs. Jerzy Janowicz, ATP Wimbledon

Iarba de la Wimbledon e locul în care polonezul Jerzy Janowicz se simte foarte bine. Semifinalist în trecut, a abordat această ediție fără prea mari speranțe, dar a reușit să-i elimine pe Shapovalov și Pouille și și-a croit loc până în turul al treilea, unde îl așteaptă Benoit Paire.

Pentru Janowicz, jocul pe iarbă e simplu: game-uri rapide de serviciu, ași mulți, forehand-uri puternice și, din când în când, veniri la fileu. Polonezul e un obișnuit al tiebreak-urilor, iar Paire, chiar dacă nu e cel mai predictibil jucător din circuit, e într-o formă care-l recomandă pentru un meci bun. Over-ul pare la îndemână, chiar și la o linie destul de mare.

Viktoria Azarenka vs. Heather Watson, WTA Wimbledon

Bielorusa Viktoria Azarenka a avut nevoie de câteva partide pentru a-și regăsi ritmul, iar în meciul cu Elena Vesnina, din turul doi de la Wimbledon, a arătat tenisul care o ducea pe locul întâi în lume. Vineri, în runda a treia, ea va da peste un adversar care în ultima vreme s-a ridicat mut peste nivelul obișnuit.

Azarenka intră în meci cu forța brută, cu mentalul de campioană și cu pofta de performanță și are prima șansă, dar Watson e o jucătoare aflată într-un progres admirabil. Britanica s-a obișnuit să bată fără emoții jucătoare de top, joacă la superlativ în fața propriului public, iar partida ar trebui să se transforme într-o adevărată luptă.

Shuai Peng vs. Simona Halep, WTA Wimbledon

În încercarea de a ajunge pentru a treia oară în carieră în turul patru de la Wimbledon, Simona Halep va trebui să treacă de un adversar foarte greu de înfruntat în prima săptămână a unui turneu de Mare Șlem, chinezoaica Shuai Peng.

Halep a arătat unele slăbiciuni în primele două tururi, în principal pe propriul serviciu și în momentele în care adversara a lovit puternic și plat, iar minusurile Simonei vin chiar în zona în care Peng strălucește. În acest an, chinezoaica le-a bătut pe iarbă pe Schiavone, Bacsinszky, Vondrousova și Suarez Navarro, a pierdut doar la Pliskova, iar forța cu care lovește din spatele terenului o transformă într-un oponent dificil. Halep nu e la un nivel wow, chinezoaica are tot ce-i trebuie pe iarbă, handicapul e mare, așa că găsim destule argumente pentru a merge cu Peng.

Jelena Ostapenko vs. Camila Georgi, WTA Wimbledon

E timpul să apelăm puțin la statistică și să ținem cont de ea pentru un pronostic din turul trei de la Wimbledon. Aici, Jelena Ostapenko și Camila Giorgi vor da o luptă crâncenă, a nervilor și a loviturilor puternice.

Când vorbim despre campioana de la Roland Garros e musai să amintim că are un obicei de la care nu se prea abate: câștigă, dar o face în majoritatea timpului în trei seturi. În ultimele 15 meciuri, a jucat manșă decisivă de 12 ori, iar explicațiile trebuie căutate în latura mentală. Cum Giorgi e și ea o jucătoare de forță, cu serviciu și cu obiceiul de a juca seturi și meciuri lungi, credem că întâlnirea dintre cele două va avea minimum 22 de game-uri.

Albury vs. NW Tasmania, Baschet Australia, SEABL

În etapa a 18-a din SEABL – liga națională de baschet din Australia, ne-a atras atenția meciul dintre ocupantele locurilor 5 din cele două conferințe, respectiv Albury Woodonga Bandits în est și NW Tasmania Thunder în sud.

În condițiile în care doar primele patru echipe din fiecare conferință se califică, cu 6 etape înainte de final, cele două își joacă una din ultimele șanse pentru a intra printre premianți.

Albury este cea mai ofensivă echipă din campionat având cel mai bun atac și cea mai slabă apărare. Echipa a început bine sezonul, însă ultimele patru înfrângeri din tot atâtea meciuri i-au îndepărtat de play off. Interesant este că limita de 172 de puncte a fost depășită în ultimele 9 din 10 partide ale celor de la Albury. Echipa marchează dar și primeste regulat peste 90 de puncte.

De partea cealaltă, echipa oaspete se află intr-o formă foarte bună cu 4 victorii în ultimele 5 partide și a ajuns la o singură victorie de playoff. Cele două echipe s-au întâlnit și acum două săptămâni când s-au marcat 175 de puncte. Mai mult, în precedenta partidă dintre cele două echipe disputată pe terenul celor de la Albury s-au marcat nu mai putin de 201 puncte.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.