Biletul Zilei: sâmbătă țintim un nou câștig și avem șanse bune

0

Varianta de ieri a fost câștigătoare la cotă 2.70 și ne-am axat exclusiv pe tenis, iată că astăzi e rândul fotbalului să fie în prim-plan pe varianta de bilet pe care v-o propun. Mai multe pariuri voi posta  pe pagina mea de facebook și în grupul secret. Detalii pentru înscrierea gratuită în grup aveți aici.

Nu uitați de #megabetchallenge care va începe de la 1 August și în cadrul căreia voi încerca să ajung de la 500 la 5000 de lei lunar, iar cei care vor să primească GRATUIT pariurile mele din cadrul provocării se pot înscrie aici.

Pellegrini a declarat că nu e mulțumit de situația curentă a punctelor pe care echipa sa, Hebei, le-a acumulat și va căuta soluții pentru îmbunătățirea acestui aspect. Lavezzi, Zhao Mingjian și Ren Hang vor reveni în echipă după ce și-au ispășit etapele de suspendare. Lavezzi conduce în topul pasatorilor decisivi în Superliga chineză, cu 9 assisturi. Oaspeții de azi, Henan Jianye, au 5 înfrângeri în ultimele 6 deplasări, iar Hebei, pe propriul teren, este la polul opus cu 6 victorii și un egal.

Yokohama Marinos e una dintre echipele aflate ”pe val” în Japonia, cu 8 victorii în ultimele 9 partide, singura înfrângere din acest interval survenind chiar în fața adversarului de astăzi, Hiroshima, în meciul de cupa ligii disputat acum 5 săptămâni. Cu o medie de 6.4 șuturi per meci, ultimele 5 meciuri aducând 22 de goluri marcate. Hiroshima nu merge bine deloc în acest sezon, fiind doar cu 2 puncte deasupra ultimului loc cu doar 15 goluri marcate și 30 primite. Sezon dezamăgitor pentru o echipă care în ultimele două sezoane a terminat pe pozițiile 3 și 4.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 China Fotbal SuperLiga Hebei CFFC vs. Henan Jianye 1 1.53 2-3 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Japan League Yokohama vs. Hiroshima 1X 1.36 1-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.09 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:Nu

ÎNSCRIE-TE ÎN CAMPIONATUL DE PARIERE CU PREMII DE 20.000 DE EURO PE WIMBLEDON! VEZI DETALII AICI!

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.