Ponturile Zilei: Cinci recomandări pentru sâmbătă, la cotă medie 1.79!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis ATP Wimbledon G. Monfils vs. A. Mannarino Monfils -5.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Wimbledon E. Gulbis vs. N. Djokovic Gulbis +7.5 game-uri1.89  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Wimbledon D. Thiem vs. J. Donaldson 3-0 1.91  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon P. Martic vs. Z. Diyas 1 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Gold Cup SUA vs. Panama Sub 2.5 goluri1.63  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.79PROFIT: +0.87

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Gael Monfils vs. Adrian Mannarino, ATP Wimbledon

Finalist la Eastbourne, Gael Monfils a rămas serios și în primele două tururi de la Wimbledon, unde i-a depășit fără emoții pe Brands și Edmund, iar sâmbătă va juca împotriva lui Adrian Mannarino, un compatriot ceva mai netalentat.

Jocul lui Monfils în momentul în care francezul e concentrat are foarte puține fisuri și e foarte greu de contracarat, iar Gael chiar joacă un tenis bun în ultima perioadă. Pentru Mannarino, un stângaci mediocru, dar cu ceva calități pe iarbă, misiunea va fi foarte dificilă, pentru că Monfils va domina jocul prin serviciu și își va folosi returul bun pentru a pune multe mingi în joc. Presiunea va fi mereu pe serviciul lui Mannarino, care nu e unul impresionant, iar Monfils ar trebui să găsească răspunsuri și din spatele terenului.

Ernests Gulbis vs. Novak Djokovic, ATP Wimbledon

În momentul în care nimeni nu se mai aștepta, letonul Ernests Gulbis și-a regăsit jocul care-l ducea printre cei mai buni 10 jucători ai lumii, l-a eliminat în minimum de seturi pe argentinianul Del Potro și a făcut rost de un meci de gală, contra lui Djokovic, în turul trei de la Wimbledon.

Gulbis e jucător de dispoziție, dar și un tenismen foarte periculos atunci când se află „în zonă”, adică atunci când serviciul îi merge și simte mingea. Ne-a plăcut agresivitatea din jocul letonului în primele două meciuri, iar faptul că Djokovic nu a fost testat deloc de Klizan și Pavlasek e un plus pentru pronosticul nostru.

Dominic Thiem vs. Jared Donaldson, ATP Wimbledon

Dominic Thiem începe să-și creeze un obicei de mare jucător. Dezamăgitor în turneele premergătoare Wimbledonului, austriacul s-a redresat la timp și a trecut fără prea multe bătăi de cap de două tururi în care a întâlnit adversari deloc ușori, pe canadianul Vasek Pospisil și pe francezul Gilles Simon. În runda a treia, contra tânărului american Jared Donaldson, misiunea sa nu ar trebui să fie deloc grea.

Thiem e marele favorit și vine dintr-o ligă la care Donaldson nu are acces. Austriacul nu are lacune în joc, e capabil să facă servici-vole și în punctul următor să se apere de lângă copertină, iar diferența dintre el și adversar e mult prea mare. Thiem a turat la timp motoarele, a devenit un performer la turneele de Mare Șlem și nu ar trebui să piardă prea mult timp și energie în meciul de azi.

Petra Martic vs. Zarina Diyas, WTA Wimbledon

Croata Petra Martic e una dintre surprizele frumoase ale acestui an în tenisul mondial. Accidentată, ea a început sezonul abia în luna aprilie, dar de atunci a strâns 31 de victorii și doar cinci înfrângeri, adunând o optime de finală la Roland Garros și, deja, un tur trei la Wimbledon, de fiecare dată venind din calificări.

Martic s-a învățat să câștige meciuri, iar acesta nu poate fi decât un avantaj înaintea meciului cu Zarina Diyas, reprezentanta Kazahstanului, și ea venită după o perioadă dificilă. Pe iarbă, Diyas e avantajată de faptul că are centrul de greutate foarte jos și poate manevra cu ușurință mingile dificile, dar Martic e jucătoarea cu lovituri mai puternice, cu un nivel al încrederii mai ridicat și cu un joc mai complet, așa că mergem pe mâna croatei.

SUA vs. Panama, Gold Cup

Ieri a debutat a 14-a ediție a Gold Cup, competiție care strânge la start cele mai bune 12 echipe din zona CONCACAF – America de Nord și America Centrală. Meciul spre care ne îndreptăm astăzi atenția este cel dintre gazdele competiției -Statele Unite ale Americii și Panama.

Statele Unite este dintre favoritele turneului pe care l-a acontat de 5 ori până acum. Proaspăt despărțiți de neamțul Jurgen Klinsmann, americanii sunt neînvinşi sub comanda bătrânului Bruce Arena, reușind 4 victorii și 4 egaluri.Echipa se bazează în special pe jucători din MLS- campionatul național, care a progresat însă foarte mult în ultima perioadă, odată cu venirea starurilor la finalul carierei. Mai regăsim în echipa americană jucători de la Middlesborough, Gent, sau pe tânărul Mat Miazga care aparține lui Chelsea. Din lotul lui Bruce Arena lipsesc însă principalele vedete ale echipei, Pulisic, Bradley, Dempsey și Altdidore.

Panana este o echipă în creștere continuă, ajungând până pe locul 50 in ierarhia FIFA. Echipa antrenată de columbianul H.Gomez își orientează jocul în special pe apărare, având doar patru goluri primite in șase meciuri disputate în preliminariile pentru campionatul mondial. De asemenea, din ultimele zece partide, Panana a primit gol în doar trei din ele.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.