Biletul Zilei și o cotă de 7.00 pentru duminică

0

Salutare pariori, iată-ne la finalul primei săptămâni din Iulie și încercăm să profităm de pe urma ofertei foarte slabe cu o super cotă pentru finala supercupei României care se va disputa în această seară la Botoșani.

Doar prin acest link puteți obține cota 7.00 în loc de 1.70 pentru victoria Viitorului în fața lui FC Voluntari astăzi în finala SuperCupei României!

De asemenea, toți clienții noi care se înregistrează la Betfair prin intermediul linkului de mai sus, vor fi înscriși în grupul meu secret de pe facebook și GRATUIT vor putea primi pariurile mele din cadrul #megabet challenge, în cadrul căreia, începând cu 1 August, voi încerca să transform 500 de lei în 5000!

Varianta propusă pentru astăzi la biletul zilei este compusă din 2 evenimente din fotbal, cu șanse foarte bune de reușită.

Urawa Red Diamonds nu au un sezon strălucit, așteptările erau mult mai mari de la ei, însă, în ciuda locului 8 ocupat în prezent, au cel mai prolific atac din campionatul japonez, cu 41 de goluri marcate în 17 meciuri! Oportunitate perfectă pentru gazde să își îmbunătățească bilanțul dezamăgitor de 4 înfrângeri în ultimele 5 partide, deoarece adversarul de azi, Albirex Niigata sunt lingura de lemn a campionatului, cu 9 înfrângeri în ultimele 10 etape și o defensivă extrem de permisivă, 37 de goluri!

Cea de-a doua selecție este din campionatul braziliei, acolo unde Gremio poate depăși momentul celor două înfrângeri recente împotriva rivalelor din topul campionatului, Palmeiras și Corinthians, deoarece azi primesc vizita unui adversar modes, Avai, echipă cu 5 înfrângeri în cele 6 deplasări acumulate și doar 5 goluri marcate în 11 meciuri. Trageți voi concluziile!

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Japan League Urawa vs. Albirex Niigata 1 & peste 2.5 goluri 1.7 2-1 Da
Brazilia Fotbal Serie A Gremio vs. Avai 1 1.25 0-2 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.13 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.