Ponturile Zilei: Sugestiile pentru ultima zi a săptămânii, la cotă medie 1.82

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Doar prin acest link puteți obține cota 7.00 în loc de 1.70 pentru victoria Viitorului în fața lui FC Voluntari astăzi în finala SuperCupei României!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Gold Cup Mexic vs. El Salvador Mexic marchează sub 2.5 goluri 1.65  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 China Fotbal SuperLigaTinajin Teda vs. Shandong Luneng peste 2.5 goluri 2.06  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Suedia Fotbal Allsvenskan Norrkoping vs. Elfsborg peste 3 goluri HA 1.70  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Romania Fotbal SuperCupa Viitorul vs. Voluntari gol în ambele reprize1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: -6.2

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Mexic vs. El Salvador

Continuăm seria pronosticurilor cu meciuri de la Gold Cup, iar partida care ne-a atras atenția este cea dintre Mexic și El Salvador, contând pentru grupa C a competiției desfășurată in State Unite ale Americii.

Mexicul a avut o vară plină de fotbal în acest an, proaspăt semifinalista de la Cupa Confederatilor fiind obligată să dispute o nouă partidă oficială la doar o săptămână după finala mică pierdută cu Portugalia la penalty.

Lotul mexican s-a schimbat complet pentru această competiție, vedetele Chicarito, Guardado sau frații Dos Santos fiind lăsați în vacanță. Echipa adusă aici de antrenorul J.C.Osorio este total lipsită de experiență, doar cinci jucători având mai mult de 10 selectii. Nici un mexican din lotul de 23,  nu a înscris mai mult de 5 goluri pentru prima reprezentativă. Toți jucătorii evoluează in campionatul național sau în campionate din America de Sud ori MLS.

El Salvador este o echipă total necunoscută, cu jucători răspândiți în toate colțurile lumii, din Islanda și până in Indonezia. Vedeta echipei este fostul fotbalist de la Viitorul, Nelson Bonilla. De remarcat că El Salvador a terminat în preliminariile pentru Gold Cup, înaintea echipei din Costa Rica, formație mult mai bine cotată.

 

Cred că vom asista la o partidă de acomodare pentru Mexicani, care deși sunt lipsiți de vedete sunt clar echipa superioară. El Salvador se va cantona in apărare și vor aștepta trecerea timpului și eventuale greșeli din partea neexperimentatei echipe mexicane.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.