Ponturile Zilei: Patru din optimile băieților de la Wimbledon, la cotă medie 1.75!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis ATP Wimbledon R. Bautista vs. M. Cilic Cilic -4.5 game-uri 1.62  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon S. Querrey vs. K. Anderson Peste 10.5 game-uri în primul set 1.72  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon D. Thiem vs. T. Berdych Peste 41.5 game-uri 1.83  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon G. Dimitrov vs. R. Federer Peste 3.5 seturi1.86  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.75PROFIT: +4.13

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Roberto Bautista vs. Marin Cilic, ATP Wimbledon

Într-o perioadă în care puțini îi stau în cale, croatul Marin Cilic trebuie să treacă peste ibericul Roberto Bautista pentru a-și asigura un loc în sferturi la Wimbledon, turneu la care arată un tenis extraordinar și în care se poate dovedi un contender serios.

Cilic propune o forță brută, la care adversarii găsesc cu greu răspuns, iar victoriile în minimum de seturi cu Kohlschreiber, Florian Mayer și Johnson sunt mărturie pentru forma foarte bună pe care o traversează. Bautista l-a răpus pe Nishikori, dar Cilic va fi altă mâncare de pește, iar mingile vor veni mult, mult mai puternic dinspre terenul croatului.

Sam Querrey vs. Kevin Anderson, ATP Wimbledon

Sam Querrey și Kevin Anderson reprezintă același tip de jucător: serviciu puternic, lovituri foarte puternice din spatele terenului și joc peste medie la fileu, dar și probleme mari la deplasare, la retur și în defensivă. Într-un astfel de meci, logica spune că break-urie vin greu, iar un pronostic pe over în primul set poate deveni o idee bună.

În patru dintre ultimele cinci meciuri directe, Querrey și Anderson au jucat tiebreak în primul set, confirmând cele spuse mai sus. Ne așteptăm ca povestea să se repete și la Wimbledon, unde iarba ar trebui să facă și mai grea misiunea de a câștiga contra serviciului.

Dominic Thiem vs. Tomas Berdych, ATP Wimbledon

Una dintre optimile așteptate de la Wimbledon este cea dintre austriacul Thiem și cehul Berdych, doi jucători care au arătat foarte bine în prima săptămână a turneului.

Dacă Berdych e un obișnuit al fazelor finale ale turneelor de Mare Șlem, Thiem a început să nu mai dea rateu la turneele mari și a devenit capabil să joace cel mai bun tenis al lui în a doua parte a competiției. Ambii servesc bine și dețin controlul în game-urile de serviciu, ambii sunt în formă, seturile ar trebui să fie echilibrate, iar șansele ca vreunul să câștige în minimum de manșe par mici.

Grigor Dimitrov vs. Roger Federer, ATP Wimbledon

Când joci opt seturi, pe unul îl câștigi la tiebreak, iar în celelalte șapte adversarii nu ajung la patru game-uri se poate spune că prima săptămână a unui turneu de Mare Șlem a fost reușită. În această ipostază se află Grigor Dimitrov, bulgarul care a impresionat în primele trei tururi, dar care va avea de înfruntat geniul din jocul lui Federer, luni, pe arena centrală de la Wimbledon.

Elvețianul nu a forțat până acum, dar a arătat o formă care-l recomandă cu șanse mari la Wimbledon, așa că Dimitrov devine cel care trebuie să răspundă întrebărilor. La fel ca la Australian Open, unde s-a oprit abia în semifinale, bulgarul și-a ridicat nivelul fix când a trebuit și pare gata să facă un meci foarte bun.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.