Biletul Zilei: Selecții din tenis pentru ziua de luni, 10 iulie!

0

Căutăm să începem săptămâna cu profit. Pentru ziua de luni am selectat două evenimente din tenis de la Wimbledon, la cote foarte atractive, care ne pot face ziua mai frumoasă!

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Jelena Ostapenko ne-a confirmat așteptările în turul trei, contra Camilei Giorgi, când a oferit un nou over la game-uri, iar partida sa cu Elina Svitolina, din optimile de la Wimbledon, ar trebui să curgă într-un fel asemănător.

Ostapenko e cea mai profitabilă jucătoare din circuit când vine vorba despre pariurile pe over, iar faptul că întâlnește o jucătoare în formă, dar care nu e străină de meciurile lungi și strânse, ne face să credem că și duelul cu ucraineanca Svitolina se va decide după mai mult de 22 de game-uri. E șansa unui nou sfert de finală, culoarul e bun, concentrarea va fi mare, așa că toate ingredientele indică o partidă echilibrată.

Nu uitați de #megabetchallenge care va începe de la 1 August și în cadrul căreia voi încerca să ajung de la 500 la 5000 de lei lunar, iar cei care vor să primească GRATUIT pariurile mele din cadrul provocării se pot înscrie aici.

Capul de afiș de pe tabloul fetelor este ținut astăzi de meciul dintre Angelique Kerber, favorita numărul 1, și Garbine Muguruza. Se anunță un meci foarte încins, între două jucătoare agresive.

Doar că nemțoaica pare să se chinuie destul de mult în acest turneu, până acum. Kerber a pierdut set cu Rogers, meci în care a avut multe emoții, iar victoria se poate numi neconvingătoare. În schimb, Muguruza a arătat cât de redutabilă este pe iarbă, a făcut un joc fără greșeală cu Sorana Cîrstea în turul precedent și a căpătat un moral fantastic pentru duelul de azi. Head to head Muguruza conduce cu 4-3, iar acest meci este al doilea direct pe iarbă după cel din 2015, ediție în care iberica ajungea până în finala cu Serena.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis WTA Wimbledon J. Ostapenko vs. E. Svitolina Peste 21.5 game-uri 1.72 6-3/7-6 Da
 Anglia Tenis WTA Wimbledon A. Kerber vs. G. Muguruza 2 1.61 1-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.79 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ:  Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.