Un bilet de cota 7.00 pentru marți! Șanse considerabile de câștig

0

Salutare prieteni, haideți să ne distrăm un pic și să mizăm un bilet de cotă mare astăzi, cu 6 meciuri din fotbal și tenis.

Biletul are cota finală 7.00 și este jucat la Betfair, singura casă de pariuri care îți oferă șansa de a aplica asigurarea ACCA EDGE, cu ajutorul căreia se returnează miza în cazul în care un singur meci de pe bilet este pierdut. În acest caz, acest bilet ar primi cota finală 4.65! Iar dacă vă deschideți un cont nou de jucător la Betfair numai prin acest link, pe lângă bonusul de 450 de Ron primit de la casa de pariuri, veți fi adăugați și în grupul meu secret de pe facebook, unde postez toate pariurile plasate de mine! Vezi aici detalii pentru accesul GRATUIT în grup!

Nu uitați de #megabetchallenge care va începe de la 1 August și în cadrul căreia voi încerca să ajung de la 500 la 5000 de lei lunar, iar cei care vor să primească GRATUIT pariurile mele din cadrul provocării se pot înscrie aici.

Cei care nu pot vedea imaginea biletului sunt rugați să dezactiveze ad-blocker din varianta desktop!

Merg pe victoria Muguruzei și astăzi în fața Kuznetsovei, iar lui Ostapenko îi acord linia de handicap +3.5 game-uri. Qarabag din Azerbaidjan pleacă favorită în fața gruzinilor de la Samtredia, iar la Salzburg nu vreau să mă arunc la liniile de handicap și merg pe solistul simplu. La Rijeka mizez pe faptul că gazdele vor conduce până în minutul 40, iar la meciul Simonei cu Johanna Konta merg pe un prim set în care ambele jucătoare să câștige minim 3 game-uri!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.