Biletul Zilei: continuăm pe verde și ne dublăm banii și marți?

0

Ieri am avut o zi profitabilă, cu ambele pariuri pe verde, atât la cota 2.80, cât și la cota 2.00, cu selecții exclusiv din tenis, iar astăzi ne mutăm în sfera fotbalului.

Nu uitați de #megabetchallenge care va începe de la 1 August și în cadrul căreia voi încerca să ajung de la 500 la 5000 de lei lunar, iar cei care vor să primească GRATUIT pariurile mele din cadrul provocării se pot înscrie aici.

Eșalonul secund din Islanda nu este chiar o competiție care să atragă privirile microbiștilor, dar un parior adevărat poate găsi posibilități de profit în ligi obscure, mai ales că acolo este locul unde bookmakerii pot fi înghesuiți la colț. Keflavik este cea mai în formă echipă din această competiție, cu 5 victorii în ultimele 5 meciuri, timp în care a înregistrat un golaveraj 9-1, iar azi o poate bifa pe cea de-a 6-a, când primește vizita unei formații de totul sau nimic, Kopavogur, situată în partea inferioară a clasamentului.

Cu 3 înfrângeri consecutive în deplasare, Kopavogur trece printr-o criză în compartimentul ofensiv, cei 3 atacanți Morina, Jonasson și Jonsson, înscriind împreună un singur gol dintr-un total de 16 apariții. Deși cele două echipe ne-au obișnuit cu goluri în partidele directe, ultimele 7 consecutive bifând semnul de GG3+, astăzi preferăm să ne protejăm și jucăm un solist simplu pe gazde.

Campioana Croației, Rijeka, echipă care a reușit ceea ce se credea imposibil, să pună capăt unei serii de 11 titluri consecutive pe plan intern adjudecate de Dinamo Zagreb, va debuta în turul secund al Ligii Campionilor împotriva unei echipe calificate după un prim tur cu scandal, The New Saints. Galezii au reușit să întoarcă înfrângerea rușinoasă suferită pe propriul teren în fața campioanei Gibraltarului, dar rămân o echipă de nivelul turului 1. Diferența față de adversarul de azi e imensă, iar defensiva nu îi ajută deloc și ne putem aștepta la un scor fluviu în favoarea gazdelor!

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Islanda Fotbal 1. Deildin Keflavik vs. Kopavogur 1 1.42 3-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga CampionilorRijeka vs. TNS Rijeka -2 HA 1.42 2-0 VOID
COTĂ FINALĂ: 2.02 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.