Ponturile Zilei: Cotă medie 1.83 pentru partidele de tenis de astăzi!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis WTA Wimbledon G. Muguruza vs. S. Kuznetsova Peste 21.5 game-uri 1.86  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis WTA Wimbledon V. Williams vs. J. Ostapenko Peste 21.5 game-uri 1.75  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis WTA Wimbledon J. Konta vs. S. Halep 21.95  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Wimbledon A. Mannarino vs. N. Djokovic Sub 30.5 game-uri 1.80  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis Challenger Braunschweig V. Galovic vs. F. Mayer 0-2 1.83  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.83PROFIT: -15

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Garbine Muguruza vs. Svetlana Kuznetsova, WTA Wimbledon

Într-un turneu în care majoritatea specialiștilor au stat cu ochii pe lupta dintre Halep, Kerber și Pliskova, rusoaica Svetlana Kuznetsova s-a calificat în sferturile de finală fără set pierdut, a jucat un tenis minunat, iar marți va da peste iberica Garbine Muguruza, o altă jucătoare aflată într-o formă de zile mari.

În patru dintre cele cinci meciuri directe cele două au trecut de linia de 21,5 game-uri, iar o confruntare în care miza e un loc în semifinalele de la Wimbledon pare făcută pentru un deznodământ asemănător. Muguruza e jucătoarea puternică și capabilă să câștige mai multe puncte din serviciu, dar Kuznetsova e foarte experimentată și are capacitatea de a se descurca pe iarbă.

Adrian Mannarino vs. Novak Djokovic, ATP Wimbledon

Pentru al doilea an consecutiv, francezul Adrian Mannarino dă peste sârbul Novak Djokovic la Wimbledon, de data aceasta în optimile de finală. Meciul celor doi era programat inițial pentru luni, dar întunericul l-a amânat pentru marți și l-a făcut pe sârb să joace în ziua în care, cu siguranță, avea programate doar antrenamente și punerea la punct a tacticii pentru sferturi.

Djokovic e marele favorit al întâlnirii, iar Mannarino nu ar trebui să mai dea peste un jucător cu căderi de ritm, care să facă multe greșeli, așa cum a fost cazul lui Monfils în runda a treia. Anul trecut, Djokovic l-a bătut pe Mannarino în 32 de game-uri, linie atinsă grație unui tiebreak în manșa a treia. Acum, însă, iarba, și așa lentă, și-a pierdut din caracteristici, iar fostul lider mondial poate zburda pe lângă un adversar perfect pentru această fază a competiției.

Venus Williams vs. Jelena Ostapenko, WTA Wimbledon

Capacitate Jelenei Ostapenko de a trece de fiecare dată cu îndârjire peste linia de 21,5 game-uri ne dă încredere și pentru meciul împotriva americancei Venus Williams, din sferturile de la Wimbledon. Letona campioană la Roland Garros a ajuns la 10 astfel de partide, iar duelul cu Venus pare cum nu se poate mai potrivit pentru o nouă astfel de ispravă.

Americanca a trecut peste faptul că a omorât un om într-un accident de mașină chiar înainte de Wimbledon, și-a găsit concentrarea și a ajuns în sferturi, dar singura sa victorie în mai puțin de 22 de game-uri a venit abia în optimi, cu Konjuh. Venus e mai înaltă, servește mai bine și va face ravagii pe mingea a doua a lui Ostapenko, dar micuța letonă are cu ce să contraatace. Ar trebui să iasă un nou meci de luptă, un nou thriller marca Ostapenko, iar over-ul pare, din nou, pariul inspirat.

Johanna Konta vs. Simona Halep, WTA Wimbledon

Pentru a doua oară într-o lună, sportul românesc e pus în fața unui moment istoric. Dacă o va învinge pe Johanna Konta în sferturile de la Wimbledon, Simona Halep va deveni regina tenisului mondial și va atinge o performanță pe care puțini o credeau posibilă.

Pentru a-și vedea visul, românca trebuie să treacă peste un adversar incomod, Jo Konta fiind prima britanică ajunsă în sferturi la Wimbledon în ultimii 33 de ani. În meciurile directe, scorul e egal, 2-2, cu Konta câștigând pe suprafețele rapide și cu Halep deținând controlul pe zgură.

Azi, însă, se va da una dintre cele mai importante bătălii din carierele celor două, iar ambele au unele avantaje. Poate cel mai important atu al britanicei e colaborarea cu Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei, dar Halep are cu ce să compenseze. Contra Vicăi Azarenka, Simona a arătat ca un robot gata să nu renunțe la niciun centimetru, a întors foarte multe mingi în terenul advers și a atacat din poziții din care nu prea a obișnuit. Exact aici vor apărea problemele pentru Konta, pentru că britanica va fi nevoită să iasă din planul obișnuit de joc și să rezolve punctul de mai multe ori. Halep are avantajul unei defensive tenace, e capacitată la maximum și nu ar trebui să rateze a doua întâlnire cu istoria.

Viktor Galovic vs. Florian Mayer, Challenger Braunschweig

Prima rundă a turneului challenger de la Braunschweig poate aduce un pariu bun. Acolo se vor întâlni italianul Viktor Galovic, jucător care nu are loc în top 400, și neamțul FLorian Mayer, fost jucător de top 20, aflat acum pe locul 114.

Galovic nu are nicio victorie la nivel de challenger pe zgură în acest an, iar cotele sunt denaturate de succesul pe care l-a obținut săptămâna trecută la Recanati, pe hard, într-o altă competiție challenger. Mayer, în schimb, e un jucător care încearcă să revină la forma care l-a consacrat, a câștigat un set cu Cilic la Wimbledon, iar experiența și valoarea mult superioare ar trebui să fie de ajuns pentru a se impune în minimum de seturi într-o partidă care pare mai ușoară decât cred bookmakerii.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.