Biletul Zilei: 2 variante propuse pentru miercuri

0

Haideți să facem pe plac ambelor sporturi care țin prim-planul ofertei de pariere de astăzi și să acordăm atât tenisului cât și fotbalului o oportunitate de a ne aduce bani :). Am înverzit și biletul propus ieri, dar la cotă scăzută, pentru că unul din cele două meciuri propuse a fost Void.

Nu uitați de #megabetchallenge care va începe de la 1 August și în cadrul căreia voi încerca să ajung de la 500 la 5000 de lei lunar, iar cei care vor să primească GRATUIT pariurile mele din cadrul provocării se pot înscrie aici.

Roger Federer joacă astăzi pentru calificarea în finală în fața canadianului Milos Raonic, un servant foarte bun, care a avut de tras pentru a ajunge aici, fiind nevoit să întoarcă soarta partidei din optimi cu Sascha Zverev. Anul trecut această partidă a însemnat eliminarea lui Roger după un meci cu set decisiv, însă acum îl văd pe elvețian capabil să se impună și să bată linia de handicap de 2.5 game-uri.

Sârbul Novak Djokovic are, probabil, o tresărire atunci când aude că va juca împotriva lui Tomas Berdych. În 27 de meciuri, fostul lider mondial a câștigat de 25 de ori, iar cehul a dezvoltat un adevărat complex de inferioritate.

Învins de atâtea ori în ultimii ani de adversarul de mâine, Berdych nu are decât o șansă, aceea de a păstra nivelul jocului din meciul cu Thiem și de a fi tenismenul mai agresiv. Chiar dacă matchup-ul e dezastruos, iar Djokovic e marele său coșmar, Berdych a servit bine la acest turneu, s-a mișcat excelent de pe linia de fund și a demonstrat că merită încredere. În continuare, Djokovic nu a fost testat la această competiție și ar putea petrece ceva timp pe teren contra unui adversar care, pe hârtie, are cu ce să deranjeze.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Cea de-a doua variantă propusă este din fotbal și nu putem trece cu vederea peste meciurile din turul doi de calificare în Champions League. Bate Borisov primește vizita unui adversar inferior din punct de vedere valoric, Alashkert făcând parte din lista echipelor care, teoretic, nu poate emite pretenții în fața unei formații cu experiență destul de bogată la nivelul grupelor competiției.

În turul precedent, armenii au trecut de Santa Coloma din Andorra, după 1-0 și 1-1, cu doar câteva șuturi pe poartă și la capătul unor meciuri extrem de plictisitoare. BATE este în pauză competițională, a avut suficient timp să pregătească acest meci și, probabil, unul din obiectivele principale și cu șanse foarte bune de a fi ușor realizabil, va fi acela de a nu primi gol.

Atât Zilina, cât și Copenhaga, nu au prea avut adversar în competiția internă sezonul trecut, impunându-se la pas, iar astăzi cele două se vor înfrunta într-o dublă foarte interesantă. Danezii pleacă favoriți și au un atac destul de interesant și amenințător, iar slovacii știu că nu pot sta în spatele mingii pentru a avea succes și șanse de calificare. Mă aștept la o partidă deschisă cu multe ocazii și goluri suficiente cât să bată linia de handicap asiatic setată al valoarea 2.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis ATP Wimbledon Federer vs. Raonic Federer -2.5 game-uri 1.31 19-12 Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon Berdych vs. Djokovic peste 3.5 seturi 1.75 abandon VOID
COTĂ FINALĂ: 2.30 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ: Da

 

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League BATE Borisov vs. Alashkert Alaskert NU marchează 1.6 1-1 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Zilina vs. Copenhaga peste 2 goluri AH 1.56 1-3 Da
COTĂ FINALĂ: 2.50 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.