Ponturile Zilei: Șase predicții interesante din două competiții importante!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Baschet Campionatul European Under 20 Feminin Portugalia U20 vs. Belgia U20 1 1.50  BETFAIR–450 Ron BonusNu
 Uniunea Europeana Baschet Campionatul European Under 20 Feminin Polonia U20 vs. Letonia U20 2 1.50  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon G. Muller vs. M. Cilic Peste 3.5 seturi 1.75  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon A. Murray vs. S. Querrey Murray -5.5 game-uri 1.72  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Wimbledon T. Berdych vs. N. Djokovic Peste 36.5 game-uri 1.72  UNIBET–250 Ron Bonus VOID
 Anglia Tenis ATP Wimbledon M. Raonic vs. R. Federer Federer -4.5 game-uri 1.71  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.65PROFIT: -0.62

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Portugalia U20 vs. Belgia U20, Campionatul European Under 20 Feminin

Țara gazdă a acestei competiții este surpriza plăcută de până acum, reușind să termine grupa înaintea unei echipe mult mai bine cotată în baschetul feminin european, cum este Letonia. Chiar și în partida cu Italia, o forță la acest nivel de vârstă și una dintre principalele favorite la câștigarea trofeului, tinerele lusitane au ținut foarte bine ritmul și au pierdut la doar 4 puncte diferență cu 55-59. Vedeta echipei este Carolina Goncalves cu o medie de 24 de puncte pe meci.

Belgia a terminat grupa din care a făcut parte pe locul 3, reușind o victorie chinuită cu Suedia și 2 înfrângeri clare la 22, respectiv 29 puncte cu Polonia și Spania. Tinerele belgience sunt departe de performanța echipei mari care a terminat pe locul 3, la FIBA Eurobasket 2017 și par copleșite fizic, având evoluții din ce în ce mai slabe. Din echipă se remarcă Laura Henket cu o medie de 14 puncte pe meci și Bety Mununga cu 9 recuperări pe meci, Portugalia este echipa aflată pe un trend ascendent, cu un moral foarte bun după ultimele evoluții și beneficind de aportul publicului cred că va câștiga partida.

Polonia U20 vs. Letonia U20, Campionatul European Under 20 Feminin

Polonezele au avut o evoluție consistentă până acum în competiție,reușind două victorii clare, una așteptată cu Suedia 65-35 și una entuziasmantă cu Belgia 70-48, intr-o partidă în care porneau clar cu șansa a doua. Partida cu Spania nu o punem la socoteală întrucât ibericele sunt cu o clasă peste toate celelalte echipe europene și probabil vor ieși din nou campioane.

În partida cu Belgia, Zuzanna Puc, căpitanul și vedeta echipei, a avut o evoluție entuziasmantă, reușind 18 puncte și 10 recuperări. Ghinionul Poloniei este insă faptul că Letonia a fost egalată de Portugalia în ultima secundă a meciului din grupă,iar apoi a pierdut în prelungiri și prin urmare pentru a trece în sferturile de finală, echipa antrenată de Krzysztof Szewczyk trebuie să treacă de puternica echipă baltică.

Letonia a tratat destul de lejer ultimul meci din grupă cu Portugalia, iar acest lucru este posibil să o coste. Echipa a jucat sub nivelul asteptat în acest turneu, însă este de asteptat să revină în meciurile care contează cu adevărat. Surorile Digna și Paula Strautmane sunt cele mai valoroase componente ale echipei ele conducând în topul punctelor Digna-21 și al recuperărilor Paula-8. Letonia este echipa mai valoroasă și cred că va reuși să se impună și să se califice în sferturi. Cele două s-au întâlnit acum zece zile intr-o partidă amicală când balticele au câștigat la 16 puncte diferență, 55-39.

Gilles Muller vs. Marin Cilic, ATP Wimbledon

Croatul Marin Cilic e văzut drept marele favorit al meciului cu luxemburghezul Gilles Muller, din sferturile de la Wimbledon, iar forma fabuloasă pe care a arătat-o la Londra îi dă toate motivele să spere chiar la trofeu.

Nu discutăm despre capacitatea lui Cilic de a câștiga set, pentru că uriașul croat a mers ca un metronom în ultimul timp, iar la Wimbledon a câștigat 12 manșe din 12. Întrebarea este dacă Muller va acuza consumul psihic și fizic din meciul fabulos cu Nadal, iar noi credem că luxemburghezul e îndeajuns de experimentat pentru a ști să managerieze o asemenea victorie și să producă un tenis bun și contra lui Cilic. Nu în ultimul rând, la Queens, înainte de Wimbledon, cei doi au jucat un meci de trei seturi foarte echilibrate.

Andy Murray vs. Sam Querrey, ATP Wimbledon

Mulți l-ar considera pe americanul Sam Querrey un adversar periculos în faza sferturilor de la Wimbledon, dar realitatea este că britanicul Andy Murray are toate argumentele pentru a se impune clar.

În nouă meciuri directe, Querrey a câștigat o dată contra lui Murray, în finala de la Los Angeles, din 2010, iar restul partidelor s-au terminat cu scoțianul acoperind orice formă de handicap. E faza sferturilor de finală, adică momentul în care jucătorii de top ridică nivelul și se distanțează mai ușor de adversari și, oricât de bine va servi Querrey, oricât de des va vrea să vină la fileu, Murray va apăsa butoanele potrivite pentru a găsi soluțiile.

Tomas Berdych vs. Novak Djokovic, ATP Wimbledon

Sârbul Novak Djokovic are, probabil, o tresărire atunci când aude că va juca împotriva lui Tomas Berdych. În 27 de meciuri, fostul lider mondial a câștigat de 25 de ori, iar cehul a dezvoltat un adevărat complex de inferioritate.

Învins de atâtea ori în ultimii ani de adversarul de mâine, Berdych nu are decât o șansă, aceea de a păstra nivelul jocului din meciul cu Thiem și de a fi tenismenul mai agresiv. Chiar dacă matchup-ul e dezastruos, iar Djokovic e marele său coșmar, Berdych a servit bine la acest turneu, s-a mișcat excelent de pe linia de fund și a demonstrat că merită încredere. În continuare, Djokovic nu a fost testat la această competiție și ar putea petrece ceva timp pe teren contra unui adversar care, pe hârtie, are cu ce să deranjeze.

Milos Raonic vs. Roger Federer, ATP Wimbledon

Considerat favoritul turneului de la Wimbledon, elvețianul Roger Federer nu a avut nevoie să forțeze în primele patru meciuri de pe iarba londoneză, a trecut de prima săptămână cu frâna trasă, iar primul test important se va numi Milos Raonic.

Canadianul a oferit marea surpriză în 2016, când l-a scos pe Federer în semifinale, dar lucrurile s-au schimbat de atunci. Raonic a rămas un jucător bun, dar nu a avut sclipirile care să-l transformă într-un gigant al tenisului, în timp ce Federer joacă, la 35 de ani, un tenis din altă lume. Suprafața din acest an e mai lentă decât cea de la ediția trecută, Federer va reuși să pună mai multe mingi în joc, iar forehand-ul și jocul său de fileu s-ar putea dovedi arme pentru care Raonic va găsi cu greu răspunsuri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.