Biletul Zilei și cota 10.00 pentru vineri sunt pregătite! Să facem bani!

0

Zi de WIN mare ieri pe pagina mea de facebook, acolo unde am câștigat atât pariul combo în sistem cu 4 winnere din 5 propuse, cât și un live la cotă 4.20 propus urmăritorilor. Așa că dacă nu ai făcut-o încă, îți sugerez să dai cu follow paginii mele de facebook pentru a fi la curent cu ultimele postări, în majoritatea cazurilor, profitabile.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Varianta propusă la biletul zilei astăzi este compusă din 2 meciuri, ale căror argumentări ne dau indicii către posibilul deznodământ

Prima semifinală de la Wimbledon e una complet surprinzătoare, iar Sam Querrey și Marin Cilic, doi big hitter-i aflați într-o formă de zile mari, au o șansă nesperată, poate, la o finală de Mare Șlem.

De-a lungul turneului, ambii au impresionat la serviciu, dar și-au completat jocul prin lovituri foarte, foarte puternice din spatele terenului și multe veniri la fileu. Ambii trec printr-un moment excepțional, iar over-ul la seturi pare și mai sigur dacă ne gândim că au jucat de două ori la Wimbledon (2009 și 2012) și ambele meciuri s-au terminat în cinci seturi.

CSU Craiova poate fi privită ca o potențială candidată la podium. Oltenii și-au păstrat nucleul de jucători importanți, au adus antrenor străin, iar starea de spirit din interiorul clubului este una pozitivă, încrederea fiind principala caracteristică. Nu același lucru se poate spune despre adversarul de astăzi, Poli Iași fiind un club total schimbat, au plecat mulți jucători, au venit alții, de calitate cel puțin îndoielnică. Flavius Stoican are la dispoziție jucători aduși din Moldova, dar și câțiva portughezi cu cariere obscure. Mergem cu oltenii!

PARIAZĂ LA COTA 10.00 PE VICTORIA ORICĂREI ECHIPE DIN PRIMA ETAPĂ A LIGII 1, IAR DACĂ PIERZI PRIMEȘTI DUBLUL MIZEI ÎNAPOI! NU RATA OFERTA!  

VEZI COTA 10.00!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis ATP Wimbledon Querrey vs. Cilic peste 3.5 seturi 1.57 1-3 Da
Romania Fotbal Liga 1 CSU Craiova vs. Poli Iași 1 1.5 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.35 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:  Da

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.