Biletul Etapei: cota 33 și un extra-bonus surpriză!

0

Salutare prieteni, pentru acest weekend am selectat 9 evenimente pe care le-am combinat pe un singur bilet, meciurile extinzându-se pe 3 zile! Cota finală este 33 și este plasat la o nouă casă de pariuri online licențiată în românia.

Cunoscută pentru sălile de jocuri și terminalele Tip & Cash disponibile în toată țara, Admiral.ro acordă jucătorilor un bonus de 200 de RON fără depunere, doar dacă jucătorii își deschid un cont nou și trimit documentele necesare verificării contului, adică buletinul și o factură de utilități. 

De asemenea, la prima depunere, Admiral.ro acordă un bonus de 100% până la 800 de Ron, astfel, jucătorii noi care își deschid un cont prin butonul de mai jos, pot beneficia de un bonus total de 1000 de Ron și sunt înscriși în tragerea la sorți pentru un BMW I3!

DESCHIDE CONT LA ADMIRAL.RO

În plus, toți jucătorii care își deschid cont nou pe Admiral.ro și efectuează și o primă depunere (nu contează cât), vor putea fi înscriși GRATUIT în grupul secret de pe facebook al lui Cătălin Mihalache și vor putea primi GRATUIT pariurile din cadrul MegaBet Challenge, care va începe la 1 August și în cadrul căreia vom căuta să ajungem de la 500 la 5000 de Ron în fiecare lună! Află mai multe detalii despre Megabet Challenge de aici!

DESCHIDE CONT LA ADMIRAL.RO

Cotele sunt identice cu cele de la 888sport și Unibet, fiind realizate de același provider, iar jocurile de casino sunt extrem de diversificate!

ATENȚIE: Cei care nu pot vedea imaginea biletului de mai jos sunt rugați să dezactiveze Ad-Blocker din varianta Desktop!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.