Ponturile Zilei: Semifinalele Wimbledon și alte două partide, disponibile pe site la cotă medie 1.79!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis ATP Wimbledon S. Querrey vs. M. Cilic Peste 3.5 seturi 1.60  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon R. Federer vs. T. Berdych Federer câștigă primul set și peste 9.5 game-uri în primul set 1.83  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Suedia Tenis Challenger Bastad D. Lajovic vs. F. Bagnis Peste 22.5 game-uri 1.98  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Austria Fotbal OFB Cup Ebreichsdorf vs. Austria Viena Peste 3.5 goluri 1.75  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.79PROFIT: -1.11

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Sam Querrey vs. Marin Cilic, ATP Wimbledon

Prima semifinală de la Wimbledon e una complet surprinzătoare, iar Sam Querrey și Marin Cilic, doi big hitter-i aflați într-o formă de zile mari, au o șansă nesperată, poate, la o finală de Mare Șlem.

De-a lungul turneului, ambii au impresionat la serviciu, dar și-au completat jocul prin lovituri foarte, foarte puternice din spatele terenului și multe veniri la fileu. Ambii trec printr-un moment excepțional, iar over-ul la seturi pare și mai sigur dacă ne gândim că au jucat de două ori la Wimbledon (2009 și 2012) și ambele meciuri s-au terminat în cinci seturi.

Roger Federer vs. Tomas Berdych, ATP Wimbledon

Într-un meci în care e mare favorit, urmând să întâlnească un adversar pe care l-a învins foarte des în ultimii ani, Roger Federer ar trebui să-și continue forma fabuloasă și să-l învingă pe cehul Tomas Berdych, dar cehul ar putea avea un oarecare cuvânt de spus. Cel puțin în startul meciului.

La Wimbledon, Federer a câștigat în minimum 10 game-uri cinci dintre cele șase prime seturi jucate, iar singura șansă a lui Berdych e să se agațe de un start bun de meci. Cu Roger la superlativ în continuare, mizăm pe faptul că elvețianul se va impune din start, dar cu unele obstacole de trecut.

Dusan Lajovic vs. Facundo Bagnis, Challenger Bastad

Doi jucători cu cariere asemănătoare, sârbul Lajovic și argentinianul Bagnis, se luptă pentru un loc în semifinalele challenger-ului suedez de la Bastad.

Lajovic și Bagnis trec, încă, drept zguriști decenți, chiar dacă în ultimii ani au pendulat undeva în partea a doua a top 100. În Suedia, amândoi au atins un nivel care să le permită să treacă fără emoții de primele trei meciuri, ambii au prins o săptămână bună și ambii cunosc substraturile jocului pe zgură.

Ebreichsdorf vs. Austria Viena, OFB Cup

Sezonul din Austria debutează astăzi cu partidele din primul tur al cupei Austriei. Capul de afiș al acestei zile este meciul dintre vicecampioana Austria Viena, care se deplasează pe terenul celor de la Ebreichsdorf formație clasată pe locul 5 în liga a 3-a sezonul trecut.

Interesant este că cele două echipe s-au întâlnit și ediția precedentă în optimile OFB Cup, intr-o partidă extrem de spectaculoasă în care s-au înscris numai puțin de 9 goluri, Austria Viena câștigând cu 5-4 după prelungiri.

Meciurile din Austria sunt extrem de deschise, cu multe faze de poartă și multe goluri, antrenorii punând accent în special pe faza ofensivă. In sezonul trecut, echipele care se întâlnesc astăzi au fost premiante în ceea ce priveste partidele spectaculoase din diviziile lor, în meciurile Austriei Viena înscriindu-se 122 de goluri (72-50), în timp ce în cele 28 de meciuri disputate de Ebrreichsdorf s-au marcat 104 goluri (51-53).

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.