Biletul Zilei: Combo din două evenimente, la cotă finală 2.38!

0

Pentru astăzi am pregătit un combo în care avem o încredere destul de ridicată, la o cotă finală foarte atractivă: 2.38! Sunt două meciuri interesante, unul din fotbal și unul din tenis, cu șanse foarte mari de reușită.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Marti seară se joacă returul partidelor din al doilea tur preliminar din Uefa Champions League, iar partida care ne-a captat atenția este cea dintre campioana Macedoniei – Vardar Skopje și campioana Suediei –Malmo FF.

În tur scorul a fost 1-1, intr-o partidă în care suedezii au ratat din toate pozițiile, ratând numai puțin de 28 de ocazii de gol. Cel mai probabil, partida retur se va desfășura în același sens, cu suedezii atacând continuu poarta bravului Gacevski, și cu Vardar încercând să profite pe contraatac de viteza atacanților brazilieni Jonathan Balotelli și Felipe.

Marea problemă a antrenorului suedez M.Pehrsson este indisponibilitatea golgheterului și principalei „guri de foc” a echipei, atacantul titular și la echipa națională Markus Rossenberg. De asemenea, celălalt atacant titular de sezonul trecut, islandezul Kjartansson a fost vândut la Maccabi Tel Aviv, astfel responsabilitatea golului a rămas pe umerii lui Cibicki, ajutat de Berget. Chiar și cu lotul slăbit este clar că Malmo este echipa mai valoroasă și cred că va reuși să se califice în fața unui adversar destul de modest,pe care norocul nu are cum să-l țină in viață la nesfârșit. Cota de 1,90 pentru victorie Malmo este valoroasă.

Pe zgura de la București Irina Begu își susține astăzi meciul din primul tur de la simplu, după ce ieri după-amiază s-a impus la dublu alături de Raluca Olaru. Adversara lui Begu este Ivana Jorovic, ultima jucătoare acceptată direct pe tabloul de simplu și pe care Irina a învins-o în urmă cu trei ani într-un turneu ITF. Lucrurile s-au schimbat mult de atunci, iar Begu este favorită certă și are suficientă maturitate încât să nu piardă un astfel de meci.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Vardar Skopje vs. Malmo 2 1.91 3-1 Nu
 Romania Tenis WTA București Irina Begu vs. Ivana Jorovic 1 1.25 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.38MIZĂ:  Nu

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.