Ponturile Zilei: Șase predicții la cote foarte atractive pentru marți!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Vardar Skopje vs. Malmo 2 1.91  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Suedia Tenis ATP Bastad David Ferrer vs. Federico Delbonis 2 2.33  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Suedia Tenis ATP Bastad Ernests Gulbis vs. Arthur De Greef 1 1.76  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Croația Tenis ATP Umag Marc Polmans vs. Alessandro Giannessi 0-2 1.82  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Elveția Tenis WTA Gstaad Anett Kontaveit vs. Martina Trevisan Sub 18.5 game-uri 1.98  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Olanda Tenis Challenger Scheveningen Ruben Bemelmans vs. Sebastian Ofner 2 1.73  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.92PROFIT: -8.78

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Vardar Skopje vs. Malmo FF, Liga Campionilor

Marti seară se joacă returul partidelor din al doilea tur preliminar din Uefa Champions League, iar partida care ne-a captat atenția este cea dintre campioana Macedoniei – Vardar Skopje și campioana Suediei -Malmo FF.

În tur scorul a fost 1-1, intr-o partidă în care suedezii au ratat din toate pozițiile, ratând numai puțin de 28 de ocazii de gol. Cel mai probabil, partida retur se va desfășura în același sens, cu suedezii atacând continuu poarta bravului Gacevski, și cu Vardar încercând să profite pe contraatac de viteza atacanților brazilieni Jonathan Balotelli și Felipe.

Marea problemă a antrenorului suedez M.Pehrsson este indisponibilitatea golgheterului și principalei „guri de foc” a echipei, atacantul titular și la echipa națională Markus Rossenberg. De asemenea, celălalt atacant titular de sezonul trecut, islandezul Kjartansson a fost vândut la Maccabi Tel Aviv, astfel responsabilitatea golului a rămas pe umerii lui Cibicki, ajutat de Berget. Chiar și cu lotul slăbit este clar că Malmo este echipa mai valoroasă și cred că va reuși să se califice în fața unui adversar destul de modest,pe care norocul nu are cum să-l țină in viață la nesfârșit. Cota de 1,90 pentru victorie Malmo este valoroasă.

David Ferrer vs. Federico Delbonis, ATP Bastad

În timp ce David Ferrer se pregătea pentru Wimbledon, apoi juca pe iarba de la Londra, argentinianul Federico Delbonis își vedea de zgură, suprafața pe care s-a consacrat, și participa la turnee challenger pe care le câștiga. Cei doi se vor întâlni în primul tur de la Bastad, iar faptul că nu trebuie să se mai obișnuiască cu suprafața va fi un avatanj pentru argentinian.

În urmă cu două sezoane, Ferrer ar fi fost marele favorit al disputei, dar lucrurile s-au schimbat odată cu înaintarea în vârstă a spaniolului. Ferrer nu mai poate ține ritmul din punct de vedere fizic, are șase victorii și șapte înfrângeri pe zgură în acest an și, paradoxal, suprafața roșie va fi cea pe care va avea probleme. Delbonis e un jucător de anduranță, are un serviciu puternic și un forehand foarte solid și ne așteptăm să treacă peste un meci care, în trecut, părea imposibil.

Ernests Gulbis vs. Arthur De Greef, ATP Bastad

Letonul Ernests Gulbis a arătat la Wimbledon că nu e un jucător terminat, dar faptul că a câștigat un singur meci ep zgură în 2017 îi determină pe bookmakeri să consdiere că meciul său cu belgianul De Greef, din primul tur de la Bastad, va fi unul echilibrat.

Totuși, nu trebuie să uităm că Gulbis e jucător de top 10 și că are în CV o semifinală la Roland Garros. Așadar, în momentul în care are încredere în jocul său, când e sănătos, Gulbis produce tenis pe zgură. Contra lui De Greef, letonul nu va avea nevoie decât să arate atitudinea de la Londra, pentru că restul va veni de la sine. E jucătorul mai puternic, va face multe puncte din serviciu și va putea face diferența prin experiența mult mai mare decât a unui adversar obișnuit cu viața în turneele challenger.

Marc Polmans vs. Alessandro Giannessi, ATP Umag

În primul tur de la Umag, Croația, australianul Marc Polmans pornește cu a doua șansă în fața italianului Alessandro Giannessi, chiar dacă cifrele sale pe zgură sunt mai bune.

Polmans are 20 de victorii și patru înfrângeri, în timp ce Giannessi are 18/14 în 2017. Totuși, australianul și-a construit acest bilanț prin participarea la multe turnee futures, în timp ce italianul s-a obișnuit să joace la un nivel mult mai înalt, pe zgura europeană. Giannessi e un stângaci cu calități, e jucător aproape exclusiv de zgură și are în forehand și în jocul de fileu arme cărora Polmans le va găsi cu greu antidot. Mergem pe victoria italianului în minimum de seturi.

Anett Kontaveit vs. Martinei Trevisan, WTA Gstaad

2017 e anul în care Anett Kontaveit a devenit o jucătoare cu nume în circuitul WTA, arătând că poate juca la un nivel foarte, foarte înalt pe toate suprafețele circuitului. După o experiență foarte bună pe iarbă, cu turneu câștigat la Hertogenbosch și tur trei la Wimbledon, estona revine pe zgură, la turneul de la Gstaad, iar primul tur ar trebui să fie unul ușor.

Kontaveit va juca împotriva Martinei Trevisan, o italiancă obișnuită cu turneele ITF, care nu are experiență la nivel WTA și care nu a reușit niciun rezultat important în cariera ei. Kontaveit e un favorit de încredere, area prea multă calitate în joc pentru a nu-și impune stilul, de aceea așteptăm un meci scurt și liniștit pentru estonă.

Ruben Bemelmans vs. Sebastian Ofner, Challenger Scheveningen

Despre belgianul Ruben Bemelmans se poate spune cu foarte multă încredere că nu e jucător de zgură. În ultimii nouă ani, Bemelmans a terminat o singură dată cu bilanț pozitiv pe această suprafață, iar în majoritatea timpului se ferește de ea și preferă suprafețele rapide, unde serviciul său foarte bun poate fi pus în valoare.

În această săptămână, el a ales turneul challenger olandez de la Scheveningen, iar primul tur i-a adus o întâlnire cu Sebastian Ofner, autorul celei mai frumoase povești de la Wimbledon. La Londra, austriacul de 21 de ani a jucat pentru prima dată pe iarbă, a venit din calificări și s-a oprit abia în turul al treilea, la Alex Zverev. Ofner și-a găsit încrederea în urma rezultatului bun de la primul turneu de Mare Șlem al carierei, e mai înzestrat pentru jocul pe zgură și se află în cel mai înalt punct al vieții de tenismen, așa că găsim destule motive pentru a-i acorda încredere.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.