Biletul Zilei: Obținem profit pe evenimente din fotbal și tenis!

0

E o nouă zi cu foarte multe evenimente, atât din fotbal, cât și din tenis. Am pregătit cu un combo interesant, o cotă de aproape 2.00, formată din două evenimente.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Ana Bogdan și Cagla Buyukakcay sunt jucătoare de valori apropiate, care se învârt în jurul top 100, dar care nu reușesc să facă pasul cel mare spre o carieră cu foarte multe succese. Astfel, meciul lor din runda a doua de la București are mari șanse să fie decis de câteva detalii care la prima vedere par nesemnificative.

Pentru Buyukakcay, competiția din România e ca oricare alta, turcoaica încercând să-și găsească forma din anii trecuți și să se aleagă cu o performanță bună pe zgura, suprafața sa cea mai slabă. De cealaltă parte, pentru Bogdan e un turneu special, singurul în care poate juca în fața propriilor fani, iar determinarea sa s-a văzut din plin în victoria cu Sorana Cîrstea. Cu un public numeros în spate, cu un joc mai calculat și cu mai puține erori neforțate, compatrioata noastră pleacă din postura de favorită și credem că-și va respecta statutul.

Echipa românilor Moți și Keseru are de întors acel 1-2 din prima manșă cu Zalgiris, iar campioana Lituaniei pare a fi victimă sigură la Razgrad. Ludogorets are prima șansă astăzi în returul de pe Ludogorets Arena, așa cum a avut însă și în tur.

Bulgarii au avut 1-0 în primul meci, dar au cedat inexplicabil în ultimul sfert de oră și lituanienii au întors rezultatul. Relaxarea i-a costat mult pe cei de la Ludogorets, dar foarte probabil aceștia nu vor repeta greșelile și astăzi.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Tenis WTA București Cagla Buyukakcay vs. Ana Bogdan 2 1.57 0-2 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Ludogorets vs. Zalgiris 1 1.25 4-1 Da
COTĂ FINALĂ: 1.98 disponibilă la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ:  Da

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.