Ponturile Zilei: Cotă medie 1.77 pentru cele patru evenimente de astăzi!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis ATP Newport John Isner vs. Sam Groth 2-0 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Romania Tenis WTA București Cagla Buyukakcay vs. Ana Bogdan 2 1.65  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Romania Tenis WTA București Gabriela Ruse vs. Carla Suarez Navarro Sub 17.5 game-uri 1.96  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Kukesi vs. Sheriff Tiraspol Sub 2.5 goluri 1.65  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.77PROFIT: -0.85

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

John Isner vs. Sam Groth, ATP Newport

Americanul John Isner a câștigat de două ori de-a lungul carierei turneul de la Newport, joacă bine pe iarba din SUA natală, iar în runda a doua va da peste gigantul australian Sam Groth.

În teorie, pariorii așteaptă un meci cu tiebreak-uri și cu foarte puține break-uri, dar realitatea poate fi puțin diferită. Chiar dacă are un parcurs foarte bun la Newport, Groth nu mai e jucătorul de acum câțiva ani, nu mai are constanța nebună cu care-și înnebunea adversarii la serviciu și a uitat cum arată o formă cu adevărat bună. În două meciuri, Isner a câștigat toate cele cinci seturi, l-a învins pe Groth în două tiebreak-uri, iar un deznodămând asemănător e așteptat și miercuri.

Cagla Buyukakcay vs. Ana Bogdan, WTA București

Ana Bogdan și Cagla Buyukakcay sunt jucătoare de valori apropiate, care se învârt în jurul top 100, dar care nu reușesc să facă pasul cel mare spre o carieră cu foarte multe succese. Astfel, meciul lor din runda a doua de la București are mari șanse să fie decis de câteva detalii care la prima vedere par nesemnificative.

Pentru Buyukakcay, competiția din România e ca oricare alta, turcoaica încercând să-și găsească forma din anii trecuți și să se aleagă cu o performanță bună pe zgura, suprafața sa cea mai slabă. De cealaltă parte, pentru Bogdan e un turneu special, singurul în care poate juca în fața propriilor fani, iar determinarea sa s-a văzut din plin în victoria cu Sorana Cîrstea. Cu un public numeros în spate, cu un joc mai calculat și cu mai puține erori neforțate, compatrioata noastră pleacă din postura de favorită și credem că-și va respecta statutul.

Gabriela Ruse vs. Carla Suarez Navarro, WTA București

Pentru Gabriela Ruse participările pe tablourile de concurs ale turneelor WTA sunt o raritate, ea având nevoie de un wild card pentru a juca la București și a o învinge în primul tur pe bulgăroaica Shinikova. Miercuri, în schimb, adversarul său va fi mult, mult mai greu de depășit, iar întrebarea care se pune e legată de numărul de game-uri pe care-l va câștiga în fața ibericei Carla Suarez-Navarro.

Suarez pur și simplu vine de la un nivel la care Ruse nu are acces, s-a distrat în primul tur cu o adversară mult mai dificilă decât cea de miercuri, iar argumentele pentru un under se pot găsi la nesfârșit. E greu de crezut ca Ruse va face față unui duel contra uneia dintre cele mai bune zguriste din circuitul WTA.

Kukesi vs. Sheriff Tiraspol, Liga Campionilor

Miercuri seară se dispută returul celui de-al doilea tur preliminar din Uefa Champions League, între campioana Albaniei Kukesi și cea a Moldovei -Sheriff Tiraspol. Partida porneste de la 1-0 pentru moldoveni, care au câștigat partida tur printr-un gol marcat din penalty în minutul 80. Diferența putea fi însă mult mai mare, portarul albanez Kolici având nu mai puțin de 13 intervenții salvatoare, prin care ține vii speranțele echipei sale la calificare.

Meciul de la Tirana va avea probabil cu totul alte coordonate, cu Kukesi în prim plan împinși de la spate de vulcanicul public albanez și cu Sheriff apărându-se și încercând să surprindă pe contraatac. Moldovenii au adus pe bancă un antrenor italian, Roberto Bordin, iar acest lucru începe să se vadă atât în așezarea echipei cât și în rezultate, echipa primind doar 4 goluri în ultimele zece partide disputate. Kukesi nu are un atac de speriat, iar forma echipei este foarte proastă, pierzând în amicale cu 6-0 cu Dinamo Moscova și cu 7-0 cu austriecii de la Wolfsberger. Cred că vom avea un meci de luptă în care miza își va pune amprenta pe randamentul jucătorilor și nu vom vedea prea multe reușite.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.