Biletul Zilei: Mizăm pe fotbal pentru sâmbătă!

0

Fotbalul din Europa începe ușor, ușor să-și facă loc. Întrecerea din România a ajuns deja la runda a doua, competiție ce ne oferă un meci de pe urma căruia putem profita financiar, însă avem și alte dueluri ce ne-au atras atenția. Biletul zilei de astăzi are o cotă finală de 2.39.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

CSU Craiova a avut un start convingător în Liga 1, o victorie lejeră cu CSMS Iași într-o partidă pe care a dominat-o în totalitate. Astăzi, oltenii joacă tot pe teren propriu și tot în fața unei formații ce anul trecut a fost în play-out, Concordia Chiajna. Craiova are prima șansă, mai ales că situația ilfovenilor nu este deloc fericită, deși este abia etapa a doua: Dan Alexa a fost înlocuit cu Vasile Miriuță, iar lotul pare destul de slab.

Prima etapă din Elveția programează și cel mai important meci al sezonului, între Young Boys Berna, vicecampioana, și FC Basel, campioana. De altfel, cele două și reprezintă Elveția în Liga Campionilor, iar de-a lungul timpului partidele directe au fost demne de un meci european. Multe nu ar fi de spus momentan, pentru că echipele sunt încă în căutări în perspectiva unui sezon destul de lung.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 CSU Craiova vs. Concordia Chiajna 1 1.48 1-1 Nu
 Elveția Fotbal Super League Young Boys Berna vs. FC Basel Peste 2.5 goluri 1.62 2-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.39 în oferta FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:  Nu

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.