Ponturile Zilei: Profit bun vineri, sâmbătă menținem linia!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Suedia Tenis ATP Bastad David Ferrer vs. Fernando Verdasco Peste 22.5 game-uri 1.98  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Romania Tenis WTA București Irina Begu vs. Carla Suarez Navarro Peste 20.5 game-uri 1.93  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Romania Tenis WTA București Ana Bogdan vs. Julia Goerges Bogdan +3.5 game-uri 1.84  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Elveția Tenis WTA Gstaad Anett Kontaveit vs. Tereza Martincova 2-0 1.61  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial U21 Danemarca vs. Suedia Danemarca -1.5 goluri 1.75  NETBET–1500 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: +12.94

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

David Ferrer vs. Fernando Verdasco, ATP Bastad

Doi zguriști excepționali la viața lor, David Ferer și Fernando Verdasco au prins un turneu foarte bun la Bastad și au ajuns în semifinale, unde vor juca pentru a 23-a oară unul împotriva altuia.

Ferrer conduce cu 14-8 la meciuri directe, dar Verdasco are un 2017 în care a jucat mai multă vreme aproape de nivelul său maxim, iar la Bastad a trecut de Ymer, Bagnis și Ramos. Cum Ferrer a arătat și el bine cu Delbonis, Brown și Laaksonen și cum amândoi cunosc zgura în cel mai mic detaliu, dar și jocul adversarului, alegem over-ul.

Irina Begu vs. Carla Suarez Navarro, WTA București

Mare favorită a turneului de la București, Carla Suarez-Navarro și-a făcut treaba până în semifinale, nu a pierdut niciun set, dar Irina Begu se poate dovedi un adversar pe măsura valoroasei iberice.

Irina a mers perfect în fața propriilor fani, nu a pierdut set cu Jorovic, Cristian și Parmentier și are jocul necesar pentru a o pune în încurcătură pe Carla. Lui Suarez-Navarro îi place să dicteze jocul din spatele terenului, să folosească reverul cu o mână pentru a deschide unghiurile și a-și face adversara să lovească din mișcare, dar Begu are forță în ambele lovituri, servește bine și vine pe un nivel al încrederii foarte ridicat. Spanioloaica e văzută cu prima șansă grație experienței superioare pe zgură și, probabil, va câștiga, dar noi anticipăm că Irina nu se va preda ușor.

Anett Kontaveit vs. Tereza Martincova, WTA Gstaad

Tereza Martincova e marea surpriză a turneului elvețian de la Gstaad, Elveția, dar meciul din semifinale, cu Anett Kontaveit, ar trebui să pună capăt unei povești scrise frumos.

Estona e una dintre jucătoarele aflate într-o formă foarte bună în 2017, când a progresat constant și a arătat excepțional pe toate suprafețele. Jocul său bazat pe lovituri puternice și constante din spatele terenului se potrivește pe zgură, iar faptul că joacă cu finala pe masă contra unui adversar mai slab cotat ar trebui să o capaciteze și mai mult. Kontaveit are meciul în mână și credem că merită încrederea noastră.

Ana Bogdan vs. Julia Goerges, WTA București

Ana Bogdan reușește, la București, cea mai bună săptămână a carierei sale, iar victoriile impresionante cu Cîrstea, Buyukakcay și Sevastova o transformă într-un adversar redutabil pentru nemțoaica Julia Goerges.

Pariul pe compatrioata noastră e venit, mai degrabă, pe considerente tactice. De ce? Pentru că Bogdan este exact genul de oponentă care nu-i convine lui Goerges. Nemțoaica servește foarte, foarte puternic și, în general, nu face decât să lovească mingea cu toată forța de pe forehand, în speranța că va prinde o zi bună și va găsi multe winnere. Bogdan e o luptătoare, e jucătoarea care nu renunță la nicio minge și care se simte bine cu un public numeros în spate, a prins încredere după un turneu fabulos, motive pentru care anticipăm un nou meci foarte bun din partea sa.

Danemarca vs. Suedia, Campionatul Mondial de handbal U21

Danemarca și Suedia se întâlnesc pentru a treia oară în acest an, în cea de-a patra etapă din faza grupelor de la Campionatului Mondial de handbal tineret din Algeria. Echipele sunt vecine de clasament ocupând locurile 3 si 4 in grupă, ambele având până acum 2 victorii cu Egipt și Qatar, și câte o înfrângere cu Slovenia, respectiv Franța.

Interesant este că cele două echipe nordice au fost adversare și în grupa de calificare pentru acest mondial, unde Danemarca s-a impus cu 24-21. De asemenea ele au disputat și o partidă amicală în urmă cu două săptămâni, iar câștig de cauză au avut tot danezii, de data aceasta cu 27-23. Formatul competiției le avantajează pe cele două echipe, locurile 3 și 4 mergând de asemenea în play off, astfel ca ne așteaptă mai mult o partidă de orgoliu. Generația daneză pare mai valoroasă și mergem pe victoria lor astăzi, la minim 2 goluri diferență.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.