Biletul Zilei: Încheiem săptămâna cu un combo de cotă 1.91!

0

Pentru ultima zi a săptămânii am ales o combinație dintre un meci de tenis și unul de fotbal. Țintim să încheiem săptămâna cu dreptul, în condițiile în care combo-ul are o șansă de reușită destul de importantă.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

La Budapesta are loc un meci mare, un derby între Ujpest și Ferencvaros, două rivale de tradiție din țara vecină. Ferencvaros are o trupă mai solidă, am mai vorbit despre ea, chiar dacă scorul la general din Europa League cu Midtjylland pare cam dur. E un derby pe care FTC nu l-a mai pierdut din 2015, timp în care a înregistrat trei victorii.

Perechea română formată din Begu și Olaru au ajuns, previzibil, în ultimul act al turneului de la București. În finală, principalele favorite ale competiției vor întâlni perechea formată din Mertens și Schuurs, care nici ea n-a pierdut vreun set până acum pe zgura din capitala noastră. Ne așteptăm la un meci disputat, în care româncele să fie împinse de la spate de un public cald.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal OTP Bank Liga Ujpest vs. Ferencvaros X2 1.42 2-2 Da
 Romania Tenis WTA BucureștiBegu/Olaru vs. Mertens/Schuurs Begu/Olaru câștigă minim un set 1.35 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 1.91MIZĂ:  Da

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.