Ponturile Zilei: Începem săptămâna cu patru predicții la cotă medie 1.85!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Elveția Tenis ATP Gstaad Lorenzo Giustino vs. Denis Istomin Giustino +2.5 game-uri 1.98  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP Hamburg Cedrik Marcel Stebe vs. Damir Dzumhur Peste 21.5 game-uri 1.88  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP Hamburg Horacio Zeballos vs. Daniel Altmaier Altmaier +4.5 game-uri 1.71  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial de handbal Under 21 Croația vs. Islanda Sub 57.5 goluri 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.85PROFIT: -1.32

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Lorenzo Giustino vs. Denis Istomin, ATP Gstaad

Uzbecul Dennis Istomin nu reușește să se regăsească în ultima perioadă, indiferent de suprafața pe care joacă, dar bookmakerii îi văd favoritul meciului cu italianul Lorenzo Giustino, în primul tur al turneului de la Gstaad.

Istomin vine după șase înfrângeri consecutive (patru pe iarbă și două pe zgură), în timp ce adversarul său a obținut două victorii bune în calificările turneului elvețian. Giustino e un zgurist abil, care are capacitatea de a impune un ritm bun din spatele terenului, de a rezista în schimburi lungi și de a ieși la atac atunci când e cazul, în timp ce Istomin e genul de tenismen care preferă suprafețele rapide. Giustino e acomodat cu condițiile de joc, evoluează pe singura sa suprafață bună și ar trebui să facă un meci peste așteptările specialiștilor.

Cedrik Marcel Stebe vs. Damir Dzumhur, ATP Hamburg

Doi jucători veniți din calificări, neamțul Stebe și bosniacul Dzumhur vor fi adversari în prima rundă a turneului de la Hamburg, iar partidele câștigate înainte de ajungerea pe tabloul principal ar trebui să le ofere ambilor un plus de încredere.

Aflat într-o revenire vizibilă de formă în ultimele luni, Stebe a jucat două meciuri de trei seturi și, în general, reușește să se ridice la nivelul adversarilor mai bine clasați, așa cum este cazul lui Dzumhur. Bosniacul, în schimb, e un jucător înzestrat, dar care în ultima vreme nu a mai reușit să producă rezultate importante. E o confruntare între un stil ofensiv, al lui Stebe, și unul ceva mai calculat, al lui Dzumhur, din care ar trebui să ne alegem cu un meci echilibrat și lung.

Horacio Zeballos vs. Daniel Altmaier, ATP Hamburg

Neamțul Daniel Altmaier nu a împlinit încă 19 ani, nu se află printre cei mai buni 200 de tenismeni ai lumii, dar se anunță drept marea speranță a unei școli de tenis care a produs mari campioni în ultimele decenii. După o jumătate de sezon în care a jucat foarte bine pe suprafețele rapide, el a primit o invitație pe tabloul de concurs de la Hamburg, unde va da piept cu argentinianul Horacio Zeballos.

Zeballos e unul dintre zguriștii experimentați ai circuitului, dar ultimii ani nu au fost foarte grozavi, nereușind să se mențină la un nivel foarte bun, deși are calitățile necesare pentru a obține succese importante. Pentru Zeballos, turneul de la Hamburg va fi un altul în care va încerca să meargă cât mai departe, în timp ce pentru Altmaier poate reprezenta o rampă de lansare spre lumea bună a tenisului mondial. Puștiul neamț are un serviciu excelent, lovește reverul cu o mână, are joc de fileu bun și poate rezista în schimburile lungi impuse de Zeballos. Considerăm că handicapul e destul de mare și merită atacat.

Croația vs. Islanda, Campionatul Mondial de handbal Under 21

Lucrurile s-au clarificat în mare măsură cu privire la echipele ce se vor califica în playoff-ul Campionatul Mondial de Handbal masculin -tineret,  astăzi urmând să se dispute meciurile pentru primele poziții în grupe.

În grupa D, se întâlnesc Islanda și Croația, ele fiind despărțite în acest moment de un singur punct în favoarea nordicilor.

Islanda continuă să impresioneze, având reprezentante de seamă în toate sportutile, deși țara are putin peste 300.000 locuitori. Echipa a mers ceas aici, având 4 victorii din 4 meciuri, toste fără prea mari emoții. Islanda a confirmat forma bună din preliminarii, când a câștigat o grupă cu Grecia, Serbia și Lituania.

Naționala de tineret a Croației este încă departe de valoarea echipei mari, care a devenit o forță pe plan mondial în ultimii ani. Aici au obținut calificarea destul de ușor, însă jocul nu a convins, reușind doar un rezultat de egalitate cu Algeria, echipă din lumea a doua a handbalului.

Ambele echipe își doresc primul loc în grupă care le-ar facilita adversari mai ușori în fazele superioare și implicit un drum cât mai lung în competiție. Cred că vom asista la o partidă în care defensivele se vor concentra la nivel maxim și nu vom avea mai mult de 57 de goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.