Biletul Zilei: Căutăm profitul pentru a doua zi consecutiv!

0

Am avut un final de săptămână foarte bun, în special weekend-ul, în care propunerile oferite de echipa noastră au adus un profit considerabil. Astăzi am pregătit un bilet de cotă 2.34, format din trei evenimente, cu șanse ridicate de reușită.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

FC Voluntari și Astra Giurgiu se află față în față prima oară după finala Cupei de la Ploiești, pe care ilfovenii au câștigat-o la penalty-uri. Lucrurile s-au schimbat de atunci și până acum, în condițiile în care Voluntariul are o trupă ceva mai echilibrată, iar Astra este mult slăbită. În plus, Astra vine după o deplasare lungă în Azerbaidjan.

Gazda Mondialului Under 21 de handbal masculin, Algeria, are nevoie de toate punctele astăzi din disputa cu Arabia Saudită pentru a merge 100% în optimi de pe locul al treilea. Totuși, nici Arabia Saudită nu se va da la o parte, ținând cont că este ultima șansă de a prinde faza eliminatorie, însă africanii au avut evoluții mai solide și au prima șansă astăzi.

Slovenia s-a transformat de-a lungul partidelor din grupe într-o pretendentă serioasă la medalii. Slovenii, chiar și fără Blaz Janc, au învins Danemarca și au remizat cu Franța, iar astăzi au nevoie de toate punctele cu Suedia pentru a terminat pe poziția a doua. Jocul este încântător, iar nordicii nu pot evita locul patru în grupă și o optime de foc cu Germania sau Norvegia.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 FC Voluntari vs. Astra Giurgiu 1X 1.42 3-1 Da
 Uniunea Europeana Handbal CM Under 21 Algeria vs. Arabia Saudită 1 1.29 23-21 Da
 Uniunea Europeana Handbal CM Under 21 Slovenia vs. Suedia 1 1.30 31-28 Da
COTĂ FINALĂ: 2.38 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:  Da

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.