Biletul Zilei: cota 5.00 pentru miercuri din fotbal!

0

Mare ghinion am avut cu varianta de ieri, Qarabag a ratat zeci de ocazii și nu a reușit să se impună în partida de pe propriul teren contra celor de la Sheriff Tiraspol. Dar știți cum e…când e să nu intre mingea în poartă, nu ai ce face!

Astăzi voi propune o variantă cu o cotă finală mult mai atrăgătoare și sunt convins că mulți dintre voi o veți savura!

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Nice și Ajax se întâlnesc azi în primul meci al celei mai tari duble din turul 3 al calificărilor pentru Champions League. Cu 4 victorii în 5 meciuri de pregătire și o medie de 2.6 goluri marcate per meci, Lucien Favre se declară mulțumit de perioada din pre-sezon. Ajax și-a numit un nou antrenor în persoana lui Marcel Keizer și l-a pierdut pe golgeterul Davy Klassen, transferat la Everton, însă a reușit repatrierea lui Huntelaar de la Schalke. Doar 3 amicale a disputat Ajax, în care a marcat 6 goluri!

Dinamo Kiev debutează în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor într-un moment cum nu se poate mai bun, venind fix după victoria de pe terenul marei rivale, Șahtior Donetsk. Astăzi au de înfruntat o echipă care vine cu un moral ridicat, Young Boys bifând la rândul său o victorie cu 2-0 asupra lui Basel. Anul trecut, elvețienii au produs șocul turului 3 eliminându-i chiar pe cei de la Șahtior la capătul unei duble fantastice. Un aspect care ne atrage atenția este acela că Young Boys a pierdut la 2 sau mai multe goluri diferență în 5 din ultimele 6 deplasări din Champions League, în timp ce Dinamo Kiev a marcat 2 sau mai multe goluri în 5 din ultimele 8.

Campionatul european de fotbal feminin ce se desfășoară în Olanda își va cunoaște în această seară echipele calificate în optimi din cadrul Grupei C, grupă în care Franța, Elveția și Austria pornesc cu șanse relativ egale. Cel mai interesant meci al serii este cel dintre Franța și Elveția.

Fotbalul feminin din Hexagon este într-un moment de vârf, finala Champions League din acest an jucându-se între Lyon și PSG. Naționala este clădită pe jucătoare de la aceste echipe, cărora li se adaugă cele mai bune jucătoare de la Montpelier și Juvisy, echipe de asemenea puternice pe plan european. Franța este văzută de mulți drept una dintre favoritele la câștigarea titlului european, având o echipă ajunsă la maturitate din care strălucesc jucătoare precum Renard, Abily, Le Sommer sau Le Bihan.

Elveția este o echipă care crește de la an la an în fotbalul feminin, câștigând clar cu maxim de puncte, o grupă de calificare cu Italia, cu un golaveraj impresionant de 34-3. După înfrângerea surprinzătoare din primul meci cu Austria, Elveția este obligată să atace pentru a se putea califica. Acest lucru le convine de minune frantuzoaicelor care sunt o echipă croită pentru un astfel de joc, cu o apărare solidă și contraatacuri rapide. Chiar dacă pană acum nu a impresionat, marcând doar câte un gol în meciurile cu Islanda și Austria, mizăm pe faptul că rapidele franțuzoaice vor fructifica măcar două dintre ocaziile apărute pe fondul atacurilor disperate ale adversarelor.

Biletul este jucat la SportingBet unde primești un bonus de 700 de Lei dacă deschizi un cont nou de jucător prin butonul de mai jos! În plus, vei fi înscris și la MegaBet Challenge care debutează la 1 August și în cadrul căreia voi încerca să ajung de la 500 la 5000 de Lei! 

IA BONUSUL DE 700 DE RON DE LA SPORTINGBET!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL Nice vs. Ajax ambele înscriu 1.62 1-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL Dinamo Kiev vs. Young Boys Dinamo peste 1.5 goluri 1.853-1 Da
 Uniunea EuropeanaFotbal EURO 2017 Feminin Elveția vs. Franța Franța peste 1.5 goluri 1.65 1-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 4.95 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.