Bilet de cota 11 din Champions League de marți + analize și ponturi SINGLE!

0

Multă lume din sfera parioristică este îndreptată cu atenția spre meciurile din Champions League din această seară, așa că mă voi conforma și voi face niște scurte preview-uri cu sugestii de pariere SINGLE, dar și un bilet format în exclusivitate din aceste meciuri.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Vardar Skopje vs. Copenhaga

Slavia Praga vs. BATE Borisov

  • Meci cu favorită pe gazde, dar parcă la cote prea mici. Chinezii de la Slavia au făcut investiții, i-au adus pe Rotan, Altintop, Danny de la Zenit, dar parcă ar trebui urmărită echipa înainte de a lua decizii. BATE are un pic de experiență chiar la nivel de grupe în Champions League, deci nu e de lepădat. Bielorușii, însă, încasează destul de multe goluri, până și Armenii de la Alashkert le-au penetrat defensiva în ambele meciuri din turul precedent, iar ocaziile lor au fost chiar foarte puține. Slavia -1.25 Handicap Asiatic la cotă 2.12 pare o opțiune de luat în calcul! Pariază această cotă chiar aici!

AEK Atena vs. CSKA Moscova

Partizan vs. Olympiakos

  • duel de foc între două echipe cu suporteri fanatici. Partizan caută să revină în grupele Ligii după șase sezoane de absență, dar pleacă cu șansa a doua în această „dublă”. Sârbii au avantajul de a fi jucat deja ceva partide oficiale, incluzând și meciurile cu Buducnost din turul anterior, 2-0 la general.Oly nu a impresionat în amicale, câștigând doar două din cele șase disputate, dar au calitate. În ciuda faptului că grecii nu au jucat meciuri oficiale, jucători ca Emenike, Marin sau Elyounoussi pot face diferența. E meci de NO BET!

FCSB vs. Plzen

Qarabag vs. Sheriff Tiraspol

Iată și varianta de bilet pentru Champions League! Biletul este jucat la SportingBet unde primești un bonus de 700 de Lei dacă deschizi un cont nou de jucător prin butonul de mai jos! În plus, vei fi înscris și la MegaBet Challenge care debutează la 1 August și în cadrul căreia voi încerca să ajung de la 500 la 5000 de Lei! 

IA BONUSUL DE 700 DE RON DE LA SPORTINGBET!

VEZI AICI ȘI BILETUL ZILEI LA COTA 2.06! ULTIMELE DOUĂ ZILE AU FOST VERZI!

ATENȚIE: Dacă nu poți vizualiza imaginea biletului de mai jos, dezactivează-AD-Blocker din varianta desktop!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.