Biletul Zilei și două Value-Bets de la Cătălin Mihalache

0

Vă salut dragi camarazi pariori, sunt proaspăt întors din concediu și doresc să reintru în pâine cu niște pariuri câștigătoare! Misiunea mea este de a continua seria de câștiguri consecutive stabilită de colegii mei în ultimele zile cu variantele propuse, astfel că am pus burta pe carte și mi-am făcut temele.

Pentru azi vă propun Biletul Zilei format din 2 meciuri din preliminariile Champions League, dar și 2 pariuri cu plus-valoare în regim single pentru cele două meciuri combinate pe acest bilet. Cele două Value-Bets pot fi verificate în acest articol unde mai aveți alte 5 meciuri din tenis și două din fotbal pregătite de colegii mei, la cotă medie 1.89!

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Azerii de la Qarabag au constituit o prezență obișnuită în grupele Europa League în ultimii ani și au mari șanse de a continua această secvență a aparițiilor, pentru că, dacă reușesc să treacă de Sheriff Tiraspol, vor avea calificarea în grupe asigurată! Gurban Gurbanov este la cârma echipei din 2008, iar rezultatele încep să se vadă și pe plan european. Qarabag a trecut în turul precedent de Samtredia, calificarea fiind asigurată din tur, după un 5-0 fără drept la replică. Azerii s-au impus, însă, și în retur, cu 1-0. Compartimentul defensiv este ”betonat”, iar nucleul de jucători nu a suferit mari modificări față de cel de anul trecut. Nu au plecat jucători, însă lotul a fost întărit cu jucători precum portarul Anton Kanibolotsky de la Șahtior Donetsk, fundașul central Jakub Rzezniczak de la Legia Varșovia sau mijlocașul stânga Guerrier adus de la Alanyaspor, care a și marcat golul victoriei din Georgia.

Despre Șeriff Tiraspol nu putem spune că este o echipă de neglijat, însă prezența lor în acest tur 3 este datorată în mare parte factorului numit NOROC! După 1-0 pe propriul teren în turul dublei cu albanezii de la Kukesi, meciul retur a fost unul de foc. Moldovenii s-au văzut conduși de la pauză cu 2-0 și erau eliminați, însă golul lui Bayala din minutul 57 i-a readus pe poziție de calificare. A urmat o jumătate de oră dramatică. În minutul 78, Jeremy de Nooijer, mijlocașul adus de la Levski Sofia, a fost eliminat, iar în minutul 81 gazdele au beneficiat de un penalty pe care l-au ratat! Până la final, albanezii au mai avut și o bară, dar scorul final de 2-1 a fost suficient pentru o calificare norocoasă.

Haideți să mizăm pe plusul de experiență și valoare care atârnă de partea gazdelor!

Cel de-al doilea meci nu este selectat prin prisma faptului că suntem români, patrioți, suporteri, etc. Din contră, cei care mă cunosc știu că am savurat pe deplin victoriile lui Rosenborg, Partizan, Suttgart sau Manchester City pe Arena Națională în fața unei echipe umflate exagerat de presa locală urmare a banilor pompați de patron în scop de promovare, însă la pariuri lăsăm la o parte latura afectivă și ne folosim doar de cea cognitivă.

Antrenorul lui FCSB a pregătit meciul de astăzi împotriva cehilor de la Viktoria Plzen cu minuțiozitate, iar principalul obiectiv va fi să își împingă șansele către meciul retur. După tragerea la sorți, reacția patronului a fost una obișnuită de genul ”ne calificăm fără probleme”, însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple, iar astfel de reacții pun presiune pe jucători și staff, mai mult decât i-ar încuraja. Avantajul terenului propriu nu cred că va conta foarte mult, însă pentru români va fi un aspect foarte important faptul că Limberski, Hubnik și Kozacik nu vor evolua din tabăra adversă, iar aceștia sunt jucători foarte importanți.

Merg pe faptul că nu voi mai vedea zecile de mii de suflete așteptate la stadion plecând dezamăgite acasă!

VEZI AICI ANALIZELE ȘI RECOMANDĂRILE PENTRU TOATE MECIURILE DIN CHAMPIONS LEAGUE DIN ACEASTĂ SEARĂ, DAR ȘI UN BILET DE COTA 11.00!!!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL Qarabag vs. Sheriff Tiraspol 1 1.55 0-0 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL FCSB vs. Plzen 1X 1.33 2-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.06 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ:  Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.