Ponturile zilei: 9 ponturi la cotă medie 1.89 pentru marți!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
Statele Unite Tenis ATP Atlanta Peter Gojowczyk vs. Guido Pella 1 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis ATP Atlanta Donald Young vs. Tim Smyczek Young -2.5 game-uri 1.62  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Elveția Tenis ATP Gstaad Renzo Olivo vs. Robin Haase Olivo +4.5 game-uri 1.70  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Italia Tenis Challenger Cortina Alessandro Giannessi vs. Pedro Martinez Portero 2-0 1.72  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Cehia Tenis Challenger Praga Lukas Rosol vs. Yannick Maden Rosol -2.5 game-uri 1.83  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal International Champions Cup Chelsea vs. Bayern Peste 2.5 goluri 1.55  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor FCSB vs. Viktoria Plzen 1X & ambele marchează 2.60  MAXBET–900 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Qarabag vs. Sheriff Tiraspol Qarabag -1 HA 2.01  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Partizan Belgrad vs. Olympiakos Ambele marchează 2.20  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.89PROFIT: +1.48

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Peter Gojowczyk vs. Guido Pella, ATP Atlanta

Neamțul Peter Gojowczyk îl va înfrunta pe argentinianul Guido Pella în primul tur al turneului american de la Atlanta, într-o confruntare a doi jucători cu stiluri complet diferite când vine vorba de jocul pe hard.

De-a lungul carierei, Gojowczyk a terminat toți anii cu bilanț pozitiv pe hard, în timp ce Pella nu a mai reușit această performanță din 2012. De altfel, argentinianul e un zgurist clasic, care nu performează pe alte suprafețe, iar asta ne face să credem că nu-i va pune mari probleme adversarului de marți.

Gojowczyk va câștiga mai multe puncte din serviciu, iar loviturile sale plate și puternice vor avea un impact mult mai mare decât forehand-ul liftat pe care-l propune Pella în cele mai multe dintre cazuri. E suprafața pe care neamțul se descurcă mai bine, așa că alegem pariul logic.

Donald Young vs. Tim Smyczek, ATP Atlanta

După un sezon de iarbă în care a pierdut doar cu Cilic, Djokovic și Nadal, Donald Young revine în circuit la turneul de la Atlanta, unde îl va înfrunta, în prima rundă, pe compatriotul Tim Smyczek.

Young și Smyczek se cunosc foarte bine, deoarece au jucat de 16 ori unul împotriva celuilalt (9-7 pentru Young), iar Smyczek are avantajul de a fi trecut prin două meciuri de calificări înainte de a ajunge pe tablou. Totuși, Young a rămas în ultimele luni un jucător constant de top 50, în timp ce adversarul său e la un pas să alunece în afara top 200 mondial. Young e omul mai ofensiv, are explozie în forehand, un serviciu mai puternic și a arătat constant bine în ultimul timp, iar faptul că va întâlni un jucător mai degrabă defensiv, pe o suprafață rapidă, ne întărește convingerea că-și va pune mai ușor în aplicare planul de joc.

Renzo Olivo vs. Robin Haase, ATP Gstaad

Finalist în 2016 la Gstaad, olandezul Robin Haase își începe cursa de apărare a punctelor contra unui adversar dificil pentru primul tur, argentinianul Renzo Olivo, un specialist al zgurii.

Olivo avea obiceiul să surprindă prin evoluțiile foarte bune la nivel ATP, dar, în ultimul timp, nu a mai găsit drumul spre performanțe importante, a căzut în clasament, dar un turneu mic, precum cel de la Gstaad, poate reprezenta oricând momentul restartului. Avantajul argentinianului e că are în față un jucător inconstant, care poate trece ușor de la o stare de grație la una de blackout, iar afinitatea lui Olivo pentru jocul pe zgură nu e de neglijat. Handicapul e destul de mare, Haase are presiunea apărării rezultatului de anul trecut, Olivo are un joc complicat dacă prinde o zi bună. așa că mergem mai degrabă contra curentului.

Alessandro Giannessi vs. Pedro Martinez Portero, Challenger Cortina

Italianul Alessandro Giannessi a reușit o semifinală surprinzătoare la turneul ATP de la Umag, după patru meciuri de patru seturi, iar marți își va începe aventura la competiția challenger de la Cortina, din Italia natală, unde va juca împotriva tânărului spaniol Pedro Martinez Portero.

Ibericul are doar 20 de ani, e într-o perioadă în care caută să-și dezvolte cât mai mult jocul, de aceea joacă și câștigă foarte multe meciuri la nivel de futures. Contra lui Giannessi, Portero se va lovi de realitatea foarte dură a unui nivel la care nu are acces și îi va fi foarte dificil să găsească la timp răspunsurile la întrebările pe care Giannessi le va pune. Italianul e într-o formă foarte bună, vine după un turneu care-i va da multă încredere, iar meciul cu adversarul de azi pare perfect pentru o primă rundă a unui turneu în care se poate gândi, din nou, la accederea în fazele superioare.

Lukas Rosol vs. Yannick Maden, Challenger Praga

Turneul challenger de la Praga, Cehia, e unul foarte puternic, iar printre numele importante care vor participa în acest an se numără și Lukas Rosol, reprezentantul gazdelor. Marți, în primul tur, el va da peste neamțul Yannick Maden.

În mod normal, Rosol nu e un jucător de încredere atunci când coboară de la ATP la challenger, dar faptul că a ajuns pe locul 168 ATP și are nevoie de puncte ne face să credem că va trage tare în această perioadă. Cehul a fost numărul 26 în lume, are doar 32 de ani împliniți luni, dar și motivația de a juca în fața propriilor spectatori. În fața sa se va afla un zgurist decent, cu ceva rezultate în 2017, dar publicul și jocul mai agresiv al lui Rosol ar trebui să-l ajute.

Chelsea vs. Bayern, International Champions Cup

La Internațional Champions Cup, faza asiatică, se desfășoară de la ora 14.35, un nou clasic al fotbalului european, meciul dintre Chelsea și Bayern.

Trupa lui Conte a mai disputat o partidă amicală acum 3 zile, în care a învins clar pe Arsenal cu 3-0. Atunci Chelsea a folosit cel mai bun 11, schimbările venind târziu după minutul 70. Astăzi este posibil să debuteze la englezi și Morata, cumpărat pe 70 milioane de la Real. În aceste condiții îmi este greu să cred că Chelsea nu va marca, în fața unei apărări destul de permisivă până acum în amicale.

Bayern trebuie să se revanșeze în fața suporterilor după umilința cu 0-4 in fața lui Milan, de acum 3 zile. Echipa nu a jucat chiar rău în partidele de până acum cu Arsenal și Milan, însă a ratat neobișnuit de mult pentru echipa germană. Lewandowski, Muller sau nou venitul James, pot creea oricând faze periculoase pentru poarta lui Courtois.

Deși până acum s-au marcat mai putine goluri în acest turneu decât se asteptau fanii asiatici și cei americani, cred ca astăzi vom avea parte de o partidă spectaculoasă, ambele echipe având calitate de la mijloc în sus. Mergem cu încredere pe over 2,5.

FCSB vs. Viktoria Plzen, Liga Campionilor

Antrenorul lui FCSB a pregătit meciul de astăzi împotriva cehilor de la Viktoria Plzen cu minuțiozitate, iar principalul obiectiv va fi să își împingă șansele către meciul retur. După tragerea la sorți, reacția patronului a fost una obișnuită de genul ”ne calificăm fără probleme”, însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple, iar astfel de reacții pun presiune pe jucători și staff, mai mult decât i-ar încuraja. Avantajul terenului propriu nu cred că va conta foarte mult, însă pentru români va fi un aspect foarte important faptul că Limberski, Hubnik și Kozacik nu vor evolua din tabăra adversă, iar aceștia sunt jucători foarte importanți.

Trebuie să luăm în calcul, însă, faptul că defensiva gazdelor prezintă multe oportunități pentru atacanții adverși, deoarece nu este o formulă bine închegată. Enache este anunțat titular astăzi pe banda dreaptă și va fi șansa lui de afirmare, mai ales datorită calităților ofensive decente de care dispune. Ne putem aștepta, însă, la goluri în ambele porți, așa că vom încerca o cotă atractivă.

Qarabag vs. Sheriff Tiraspol, Liga Campionilor

Azerii de la Qarabag au constituit o prezență obișnuită în grupele Europa League în ultimii ani și au mari șanse de a continua această secvență a aparițiilor, pentru că, dacă reușesc să treacă de Sheriff Tiraspol, vor avea calificarea în grupe asigurată! Gurban Gurbanov este la cârma echipei din 2008, iar rezultatele încep să se vadă și pe plan european. Qarabag a trecut în turul precedent de Samtredia, calificarea fiind asigurată din tur, după un 5-0 fără drept la replică. Azerii s-au impus, însă, și în retur, cu 1-0. Compartimentul defensiv este ”betonat”, iar nucleul de jucători nu a suferit mari modificări față de cel de anul trecut. Nu au plecat jucători, însă lotul a fost întărit cu jucători precum portarul Anton Kanibolotsky de la Șahtior Donetsk, fundașul central Jakub Rzezniczak de la Legia Varșovia sau mijlocașul stânga Guerrier adus de la Alanyaspor, care a și marcat golul victoriei din Georgia.

Despre Șeriff Tiraspol nu putem spune că este o echipă de neglijat, însă prezența lor în acest tur 3 este datorată în mare parte factorului numit NOROC! După 1-0 pe propriul teren în turul dublei cu albanezii de la Kukesi, meciul retur a fost unul de foc. Moldovenii s-au văzut conduși de la pauză cu 2-0 și erau eliminați, însă golul lui Bayala din minutul 57 i-a readus pe poziție de calificare. A urmat o jumătate de oră dramatică. În minutul 78, Jeremy de Nooijer, mijlocașul adus de la Levski Sofia, a fost eliminat, iar în minutul 81 gazdele au beneficiat de un penalty pe care l-au ratat! Până la final, albanezii au mai avut și o bară, dar scorul final de 2-1 a fost suficient pentru o calificare norocoasă.

Partizan Belgrad vs. Olympiakos, Liga Campionilor

E cel mai așteptat meci al zilei în Liga Campionilor, în condițiile în care cele două echipe vor avea un sprijin puternic din tribune. Așadar, ar trebui să avem un meci foarte încrâncenat la Belgrad, primul direct din istorie.

Partizan caută să revină în grupele Ligii după șase sezoane de absență, dar pleacă cu șansa a doua în această „dublă”. Sârbii au avantajul de a fi jucat deja ceva partide oficiale, incluzând și meciurile cu Buducnost din turul anterior, 2-0 la general.

Oly nu a impresionat în amicale, câștigând doar două din cele șase disputate, dar au calitate. În ciuda faptului că grecii nu au jucat meciuri oficiale, jucători ca Emenike, Marin sau Elyounoussi pot face diferența.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.