Biletul Zilei: cota 2+ din două meciuri obscure!

0

Când e să fie ghinion, este! La fel ca și marți, biletul de cotă 5 propus ieri a fost pierdut la un singur gol, în condițiile în care un cartonaș roșu primit în primele 20 de minute de Franța, le-a îngreunat misiunea. Mergem mai departe și privim azi către două meciuri pe care le consider cu șanse foarte bune de reușită.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Revenită după vacanța luată după Wimbledon, daneza Caroline Wozniacki e una dintre favoritele turneului de la Bastad, unde va da, în prima rundă, peste Viktorija Golubic.

În mod normal, Golubic ar fi fost un outsider periculos, dar forma sa pe zgură în 2017 (o victorie și cinci înfrângeri) nu e prea dătătoare de speranțe. Logica pariului pe Under e legată de faptul că elvețianca lovește reverul cu o mână, iar lovitura sa produce, în general, multe greșeli neforțate. Pe zgură, Wozniacki își obligă adversara la un efort foarte mare, o pune să lovească des din alergare, iar Golubic stă destul de rău și la acest capitol.

COTA 10.00 PE EUROPA LEAGUE ÎN ACEASTĂ SEARĂ! NU RATA PONTUL!

Cel de-al doilea meci este din Europa League și este unul care nu atrage privirile pariorilor obișnuiți să se uite după nume mari și favorite certe. Dar găsesc valoare mult mai mare în această cotă decât în victoria Milanului la Craiova. Botev Plovdiv este o echipă foarte iubită în Bulgaria, iar astăzi revine în Europa după o perioadă foarte grea, când a fost la un pas de desființare! Acum trei ani, la fel ca și în fotbalul românesc, patronul a fost condamnat la închisoare pentru fraudă fiscală, iar clubul era la un pas de faliment. Noul acționariat a reușit treptat să aducă echipa la un nivel decent, transferând jucători brazilieni care au pus umărul serios la câștigarea Cupei Bulgariei, învingând în finală pe Ludogorets fără drept de apel. Presa din Bulgaria susține echipa și le acordă respectul cuvenit celor care în 2013 remizau tot în turul 3 preliminar, cu Stuttgart!

Adversarul de astăzi este Maritimo, echipă care a terminat pe locul 5 în Portugalia, dar care a reușit doar 3 victorii în cele 17 deplasări ale sezonului trecut, înscriind doar 9 goluri!!! Presupun că le va fi dificil să obțină o victorie în fața a 20.000 de fani bulgari însetați de fotbal la nivel european.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Suedia Tenis WTA Bastad Wozniacki vs. Golubic SUB 24.5 game-uri 1.30 26 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Botev Plovdiv vs. Maritimo 1x 1.60 0-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.08 la ADMIRAL–Bonus 1000 de RonMIZĂ: Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.