Ponturile Zilei: Cele mai bune tipsuri ale zilei, la cotă medie 1.91!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Elveția Tenis ATP Gstaad Belluci vs. Laaksonen peste 22.5 game-uri 1.94  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Suedia Tenis WTA Bastad Garcia vs. Errani Garcia -3.5 game-uri 1.75 SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor FC Astana vs. Legia Varșovia Legia Varșovia HA 0 2.24  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Hapoel Beer Sheva vs. Ludogorets Ambele înscriu 2.00  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Campionatul European – Feminin Elveția vs. Franța Franța înscrie peste 1.5 goluri 1.65  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial U21 Franța vs. Insulele Feroe Franța -11.5 goluri 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial U21 Danemarca vs. Norvegia Danemarca -1.5 goluri 1.85  MAXBET–900 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.91PROFIT: -5.38

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Bellucci – Laaksonen 

În lipsa lui Roger Federer și Stan Wawrinka, elvețienii au puține speranțe la turneul de la Gstaad, iar Henri Laaksonen este omul de care fanii își leagă speranțele pentru o performanță frumoasă. În prima rundă, reprezentantul gazdelor va da peste brazilianul Thomaz Bellucci, un zgurist decent, dar care nu se regăsește în ultimele luni.

Bellucci a pierdut fără să câștige vreun set ultimele cinci meciuri, dar bookmakerii îl văd cu prima șansă într-un meci care se anunță foarte echilibrat. Deși e zgurist la bază, Bellucci pune mare accent pe jocul pe propriul serviciu, împinge multe seturi în prelungiri și, contra unui adversar motivat de public și șansa unei victorii bune la nivel ATP, partida de azi n-ar trebui să facă excepție de la regulă.

Mayer – Struff 

Argentinianul Leo Mayer a fost, cândva, unul dintre zguriștii de temut ai circuitului. Cu un rever superb, cu o singură mână, un joc așezat și un serviciu de încredere, el a ajuns până pe locul 21 ATP, dar o perioadă foarte slabă l-a aruncat în afara primei sute mondiale, până pe locul 138. În ultimele săptămâni, însă, a reușit să găsească drumul spre victorii, a jucat o finală la turneul challenger de la Bastad, iar marți l-a învins, după trei seturi epuizante, pe redutabilul Albert Ramos.

În turul doi de la Hamburg, Mayer ar trebui să fie protagonistul unui nou meci lung, pentru că-l va avea în față pe neamțul Jan-Lennard Struff, cel care a obținut o victorie de control contra rusului Donskoy. E o confruntare între două stiluri diferite, care produc rezultate pe zgură, între doi jucători care pot identifica în turneul de la Hamburg o șansă la un parcurs foarte bun la un turneu ATP, ambii au calități pe suprafața roșie, așa că mergem cu over-ul.

Caroline Garcia  vs. Sara Errani

Fostă jucătoare de top 10 și finalistă de turneu de Grand Slam, italianca Sara Errani a încetat să mai fie un nume în circuitul WTA, a alunecat până pe locul 98 în clasamentul WTA, iar turneele pe zgură reprezintă singura sa șansă pe finalul unei cariere din care a obținut maximum. În runda a doua a competiției suedeze de la Bastad, peninsulara va sta față în față cu un adversar pe care nu-l place, Caroline Garcia.

Franțuzoaica a câștigat un maraton cu Irina Begu, dar argumentele sale în fața lui Errani sunt legate, mai degrabă, de matchup decât de formă de moment sau suprafață. Errani are unul dintre cele mai slabe servicii din circuit, iar Garcia e genul de jucătoare care atacă foarte des returul și, în general, izbește mingea cu putere din spatele terenului. Franțuzoaica are exact stilul care nu-i convine oponentei sale, va domina prin forță și, în mod normal, nu va pierde prea mult timp pe teren.

FC Astana vs. Legia Varșovia, Liga Campionilor

Deplasare grea în Kazachstan pentru Legia Varșovia mai ales din cauza absenței mijlocașului Radovic, dar diferența de calitate este în favoarea polonezilor și mi se pare ciudat că bookmakerii au acordat avantaj gazdelor prin prisma cotelor. Cu 1-1 și 1-0 în dubla anterioară împotriva letonilor de la Spartaks, Astana nu pare o echipă de speriat. Este foarte posibil să asistăm la un meci de luptă, tacticizat, eventual sărac în goluri, dar cotele au valoare în favoarea polonezilor!

Hapoel Beer Sheva vs. Ludogorets, Liga Campionilor

Ludogorets a trăit periculos în turul 2, dar eficiența din atac și-a pus amprenta asupra calificării. Se pare că în compartimentul defensiv lucrurile nu stau chiar roz pentru bulgari, acolo unde Moți pare predispus la gafe! Beer Sheeva are avantajul propriului teren și avem toate șansele să asistăm la un spectacol plăcut între cele două formații adepte ale sistemului 4-3-3. Proaspăt venitul Isac Cuenca de la Granada și nigerianul Nwakaeme pot fi decisivi pentru gazde. Mergem pe goluri!

Franța vs. Elveția, fotbal feminin

Campionatul European de fotbal feminin ce se desfășoară în Olanda își va cunoaste în această seară echipele calificate în optimi din cadrul Grupei C, grupă în care Franța, Elveția si Austria pornesc cu șanse relativ egale.

Fotbalul feminin din Hexagon este într-un moment de vârf, finala Champions League din acest an jucându-se intre Lyon și PSG. Naționala este clădită pe jucătoare de la aceste echipe, cărora li se adaugă cele mai bune jucătoare de la Montpelier si Juvisy, echipe de asemenea puternice pe plan european. Franța este văzută de multi drept una dintre favoritele la câștigarea titlului european, având o echipă ajunsă la maturitate din care strălucesc jucătoare precum Renard, Abily, Le Sommer sau Le Bihan.

Elveția este o echipă care crește de la an la an în fotbalul feminin, câștigând clar cu maxim de puncte, o grupă de calificare cu Italia, cu un golaveraj impresionant de 34-3. După înfrângerea surprinzatoare din primul meci cu Austria, Elveția este obligată să atace pentru a se putea califica. Acest lucru le convine de minune franțuzoaicelor care sunt o echipă croită pentru un astfel de joc, cu o apărare solidă și contraatacuri rapide. Chiar dacă până acum nu a impresionat, marcând doar câte un gol în meciurile cu Islanda și Austria, mizăm pe faptul că rapidele franțuzoaice vor fructifica măcar două dintre ocaziile apărute pe fondul atacurilor disperate ale adversarelor.

Franța vs. Insulele Feroe, Campionatul Mondial U21

Cu Dika Mem, Melvyn Richardson sau Julien Meyer, Franța este marea favorită la aur la ultimul turneu final al generației 1996. Iar până acum, cu excepția unei singure sincope, francezii și-au confirmat statutul de favoriți într-o grupă în care n-au avut momente de relaxare, având doar adversari dificili.

Feroezii sunt marea surpriză, dar participarea în optimile Mondialului nu este pe deplin meritată. Influența daneză și-a spus cuvântul, iar după ani de muncă insularii au scos capul în handbalul mare, atât la băieți, cât și la fete. E clar însă că nu se pot lupta cu Franța, dar povestea frumoasă a nordicilor este deja scrisă.

Danemarca vs. Norvegia, Campionatul Mondial U21

Meciul vedetă al optimilor este, fără doar și poate, cel dintre Danemarca și Norvegia. Sunt două formații tari ale Europei, dar ghinionista este Norvegia, pentru că ar fi avut un adversar foarte tare indiferent de poziția pe care ar fi terminat în grupă, ținând cont că împerecherea s-a făcut cu grupa B, din care au făcut parte Franța, Slovenia, Danemarca și Suedia.

Pe danezi i-am văzut și la Pitești în turneul de calificare și putem afirma că se pot bate la medalii cu această generație. E clar că rezultatele din grupă nu pot fi mulțumitoare, dar jocurile importante abia acum încep.

Norvegia a terminat pe doi într-o grupă cu Germania și a pierdut singurul test cu adevărat tare, 28-32 cu nemții. Cele două echipe se știu bine, în condițiile în care s-au întâlnit într-un amical înaintea turneului final, câștigat de danezi cu 29-27.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.