Biletul Zilei: avem parte de un challenge cu o super-cotă!

0

Ultima zi a săptămânii ne aduce câteva meciuri interesante și vom încerca să dăm o lovitură cu un bilet la o cotă finală e destul de atrăgătoare!

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Varianta propusă la pentru azi este formată dintr-un challenge al cărui model am încercat să-l promovez și pe pagina mea de facebook, pe care urmăritorii îl apreciază foarte mult, mai ales după ce am și câștigat câteva variante propuse. Vom combina pe același bilet un solist pe gazde, un solist pe oaspeți, un meci de Under 2.5 și un meci de Over 2.5!

Basel a început ediția de campionat cu stângul, fiind învinsă la Young Boys cu 2-0, iar astăzi au ocazia unei victorii la primul meci în fața propriilor fani. Luzern este o echipă mult mai slab cotată, pe care campionii elveției ar trebui să o depășească fără probleme.

Nou promovată în prima ligă din Rusia, Tosno, mai are de așteptat până la acumularea primelor puncte. Primele două etape au consemnat 2 înfrângeri, acasă cu Ufa și apoi la Krasnodar, în timp ce Zenit merge ”brici”, câștigând cele 3 partide oficiale de până acum și înscriind de fiecare dată minim 3 goluri. Ultimul meci a fost victoria de la Bnei Yehuda din Europa League. Zenit are 8 victorii în ultimele 9 partide disputate pe plan intern, iar în 5 din ultimele 7 deplasări nu a primit gol.

Arsenal se va lupta cu Sevilla pe propriul teren pentru a câștiga Emirates Cup, un trofeu ajuns la cea de-a 9-a ediție și pe care tunarii și l-au adjudecat de 4 ori până acum. După un 5-2 încântător cu Benfica, avem toate drepturile să ne așteptăm la goluri și în partida de azi.

Duel mai puțin interesant în prima ligă din Ucraina, unde Oleksandria, adversara Astrei din Europa League, va primi vizita Zoryei, fostă participantă în grupele competiției anul trecut. S-au marcat mai puțin de 3 goluri în 11 din ultimele 12 partide oficiale disputate de Oleksandria, la fel ca în 5 din ultimele 6 ale Zoryei și în 5 din ultimele 6 întâlniri directe!

PARIU DE COTA 6.00 CU ȘANSE FOARTE BUNE DE CÂȘTIG! CLICK AICI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Elveția Fotbal Super League Basel vs. Thun 1 1.47 3-1 Da
 Rusia Fotbal Premier League Tosno vs. Zenit 2 1.33 0-1 Da
 Anglia Fotbal Emirates Cup Arsenal vs. Sevilla Over 2.5 1.47 1-2 Da
 Ucraina Fotbal Premier Liga Oleksandria vs. Zorya Under 2.5 1.6 1-1 Da
COTĂ FINALĂ: 4.6 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Da

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.