Ponturile zilei: continuăm seria profitabilă a pariurilor single!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

PARIU DE COTA 6.00 CU ȘANSE FOARTE BUNE DE CÂȘTIG! CLICK AICI!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Germania Tenis ATP Hamburg Leo Mayer vs. Florian Mayer over 22.5 game-uri 1.89  888SPORT–1000 Ron BonusDa
 Austria Tenis ATP Kitzbuhel Bagnis vs. Monteiro over 22.5 game-uri 1.90  BETFAIR–450 Ron BonusDa
 Suedia Tenis WTA Bastad Siniakova vs. Wozniacki Siniakova +4.5 game-uri 1.88  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal EURO U19 Feminin Ungaria vs. Suedia peste 53.5 goluri 1.8  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Romania Fotbal Liga 1 FCSB vs. Craiova ambele marchează 2.30  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Croația Fotbal 1.NHL Cibalia vs. Hajduk Split Hajduk -1 HA 1.8  BETFAIR–450 Ron BonusVOID
 Anglia Fotbal Amical Bournemouth vs. Valencia peste 2.5 goluri 1.8  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.91PROFIT: +4.61

 

Leo Mayer – Florian Mayer 

În finala de la Hamburg, Germania, reprezentantul gazdelor Florian Mayer se va bate cu argentinianul Leo Mayer, la capătul unei competiții de-a lungul căreia ambii au răpus jucători foarte buni pe zgură.

Leo Mayer a pierdut set doar cu Ramos, în prima rundă, apoi i-a înșirat pe Struff, Vesely și Delbonis, în timp ce neamțul vine după o serie în care i-a învins pe Cecchinato, Kuznetsov și Schwartzman și a profitat de abandonul lui Kohlschreiber. Cum ambii joacă un tenis de nivel înalt, despre motivație în finală nu mai poate fi vorba, iar serviciile le-au funcționat la parametri înalți, e de așteptat ca meciul să nu se termine în mai puțin de 23 de game-uri.

Bagnis – Monteiro 

În turul al doilea al calificărilor pentru turneul de la Kitzbuhel, doi zguriști autentici, Facundo Bagnis și Thiago Monteiro, anunță o partidă foarte echilibrată.

Logica din spatele pariului e legată de forța celor doi pe zgură, dar și pe un trecut plin de meciuri foarte lungi. Bagnis și Monteiro au jucat de cinci ori, iar toate partidele au avut nevoie de set decisiv, Bagnis câștigând patru dintre ele. E clar să se cunosc foarte bine, iar serviciile de stângaci, cu mult efect, ar trebui să-i ajute pe amândoi să aibă o armă de încredere.

Siniakova  vs. Wozniacki

Katerina Siniakova este jucătoarea care în ultimii doi ani a rupt norii la turneul WTA de la Bastad. În 2016, ea a pierdut finala, iar competiția din acest an a găsit-o practicând același joc bun, care a dus-o din nou până în ultimul act. Acolo, ea va da peste daneza Caroline Wozniacki.

Siniakova a impresionat în victoriile cu Peterson, Rus și, mai ales, Sevastova și Garcia, în timp ce Wozniacki nu a câștigat decât un meci din patru la mai mult de patru game-uri diferență. Cehoaica are un stil echilibrat, e capabilă să lovească decisiv din spatele terenului, dar nu grăbește finalul punctului și are răbdare în schimburile mai lungi, iar acest lucru s-ar putea să o incomodeze pe Wozniacki căutând des, pe zgură, să smulgă foarte multe erori neforțate din partea adversarului.

Ungaria u 19 – Suedia u 19

Astăzi se dispută ultimele partide din faza grupelor la Campionatul European de handbal feminin under 19, iar partida aleasă de noi este cea dintre Ungaria și Suedia.
Ungaria este principala favorită la câștigarea trofeului, iar până acum a confirmat așteptările reușind două victorii facile impotriva României și Olandei. Așa cum spuneam și în analizele anterioare,.principalul atu al echipei maghiare este faptul că jucătoarele joacă constant la echipele care sunt legitimate, chiar dacă au vârste extrem de fragede. Până acum atacul a funcționat bine marcând  26 de goluri cu România și 34 cu Olanda. Echipa maghiară are asigurat primul loc in grupă indiferent de rezultatul cu Suedia.
Echipa scandinavă este dezamăgirea acestui campionat european, după locul 3 ocupat acum doi ani la precedentul turneu, anul acesta echipa fiind deja eliminată după doar două jocuri. Înfrângerile cu Olanda și România au tăiat aripile tinerelor suedeze care sperau să depășească performanța generației anterioare,.însă fără prea mare succes.
Ne așteaptă un meci fără presiune intre o echipă deja calificată de pe primul loc si o echipă fără șanse de calificare. Cel mai probabil lipsa presiunii va avea un efect pozitiv asupra evoluției jucătoarelor și vom avea o partidă spectaculoasă în care antrenorii nu vor pune prea mult accent pe defensive. Mizez pe un meci in în care se vor marca peste 53 goluri, la o cotă de 1.80

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.