Biletul Zilei: o nouă reușită la cote îndrăznețe pentru luni?

0

Salutare prieteni, am spart ghinionul minutelor de prelungire și am depășit limita acelui gol în plus sau în minus care ne-a înroșit ultimele 4 zile. Varianta propusă ieri la cotă 4.60 a fost câștigătoare cu un solist pe gazde, un solist pe oaspeți, un meci de Under 2.5 și un meci de Over 2.5!

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Astăzi avem parte de o ofertă destul de modestă, dar noi vom combina 3 meciuri cu șanse foarte bune de reușită și mai ales cu o valoare a cotelor ce ne avantajează!

Ucraineanul Alex Dolgopolov are 3-0 la meciurile directe contra brazilianului Thomaz Bellucci, iar rezultatele nu sunt întâmplătoare. Dolgopolov a câștigat de două ori pe hard și o dată pe zgură, iar explicația e dată de faptul că stilul său e cum nu se poate mai incomod pentru adversar. De ce? Pentru că Dolgopolov e unul dintre puținii jucători din circuit care mai încearcă să ia mingea foarte, foarte repede, în urcare, iar o asemenea tactică reduce mult din opțiunile și timpul de reacție al adversarului.

Bellucci are probleme la deplasarea în față, e cumva dependent de serviciu și are un șir foarte lung de înfrângeri. Cum brazilianul nu s-a regăsit de luni bune, e puțin probabil să-și aducă aminte tenisul lui cel mai bun chiar contra unui adversar care nu-i convine deloc.

Liderul detașat al campionatului Finlandez, HJK Helsinki, „primește vizita” penulltimei clasate, HIFK. Primește vizita e un fel de a spune, din moment ce ambele echipe dispută meciurile de pe propriul teren pe același stadion. HJK a fost o forță de neoprit în Veikkausliiga în acest sezon, iar pe propriul teren au câștigat 7 din cele 8 meciuri disputate, înregistrând un golaveraj de 25-2. Toate cele 7 victorii au fost la diferență de cel puțin 2 goluri și au o medie de 3.13 goluri marcate pe meci! Trei absențe notabile îi dau bătăi de cap antrenorului oaspeților pentru acest meci.

Meci modest azi în Liga 1, Astra și Timișoara fiind cele care încheie etapa cu numărul 3. Situația nu este deloc bună pentru gazde, care vor disputa acest meci între cele două confruntări cu Oleksandria din turul 3 al Europa League. Pe lângă lotul subțiat considerabil față de sezonul trecut, Astra se va confrunta și cu oboseala. Edi Iordănescu va fi nevoit să rotească echipa și să menajeze din titulari, dar problema e că opțiunile de pe bancă sunt modeste! Timișoara a început sezonul cu o victorie la Chiajna, urmată de o înfrângere la limită în fața FCSB-ului pe propriul teren, într-o partidă în care au avut de acoperit un handicap numeric timp de o repriză întreagă!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Austria Tenis ATP Kitbuhel Belluci vs. Dolgopolov 2 1.47 2-1 Nu
 Islanda Fotbal Veikkausliga HJK vs. HIFK HJK -1.5 HA 1.81 2-0 Da
 Romania Fotbal Liga 1 Astra vs. Timisoara X2 1.77 3-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 4.71 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ:

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.