Ponturile Zilei: Ultimele predicții ale lunii iulie, la cotă medie 1.74!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Astra Giurgiu vs. Poli Timișoara Sub 2.5 goluri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Italia Tenis Challenger Biella Lorenzo Sonego vs. Guillerme Garcia Lopez 0-2 1.66  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Austria Tenis ATP Kitzbuhel Maximilian Marterer vs. Dusan Lajovic Peste 22.5 game-uri 1.87  NETBET–1500 Ron BonusDa
 AustriaTenis ATP Kitzbuhel Tomasz Bellucci vs. Alexander Dolgopolov Dolgopolov -3.5 game-uri 1.86  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Voteli Jocurile Asiei Indonezia vs. Japonia 0-3 1.60  UNIBET–250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.74PROFIT: -5.59

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Astra Giurgiu vs. Poli Timișoara, Liga 1

Meci modest azi în Liga 1, Astra și Timișoara fiind cele care încheie etapa cu numărul 3. Situația nu este deloc bună pentru gazde, care vor disputa acest meci între cele două confruntări cu Oleksandria din turul 3 al Europa League. Pe lângă lotul subțiat considerabil față de sezonul trecut, Astra se va confrunta și cu oboseala. Edi Iordănescu va fi nevoit să rotească echipa și să menajeze din titulari, dar problema e că opțiunile de pe bancă sunt modeste! Timișoara a început sezonul cu o victorie la Chiajna, urmată de o înfrângere la limită în fața FCSB-ului pe propriul teren, într-o partidă în care au avut de acoperit un handicap numeric timp de o repriză întreagă!

Lorenzo Sonego vs. Guillermo Garcia Lopez, Challenger Beilla

Veteranul spaniol Guillermo Garcia-Lopez a ieșit din top 100, motiv pentru care participă la turnee de tip challenger pentru a găsi calea mai ușoară spre obținerea punctelor care să-l ajute să revină în elită. Într-un astfel de turneu, în Italia, la Biella, el va da peste Lorenzo Sonego, reprezentantul gazdelor.

Lopez a câștigat un turneu la Scheveningen, apoi a pierdut repede la Tampere, iar Sonego e genul de adversar cu care, în mod normal, nu va avea probleme. Italianul a câștigat ultimul meci pe 13 mai, a avut probleme cu accidentările și nu și-a găsit ritmul, de aceea e greu de crezut că va reuși să-i pună probleme lui Lopez.

Maximilian Marterer vs. Dusan Lajovic, ATP Kitzbuhel

Nici neamțul Maximilian Marterer, nici sârbul Dusan Lajovic nu trec printr-un sezon grozav de zgură, dar confruntarea lor de la Kitzbuhel poate aduce un pariu bun.

Lajovic era un obișnuit al performanțelor bune pe zgură, dar în ultima vreme a scăzut puțin ritmul șni nu a mai legat turneele cu adevărat bune la nivel înalt. Totuși, rămâne un zgurist tipic, cu lovituri tăioase pe forehand, un rever decent și un joc inteligent, iar faptul că va juca împotriva unui jucător de serviciu și forță ne face să credem că partida se va lungi.

Tomasz Bellucci vs. Alexander Dolgopolov, ATP Kitzbuhel

Ucraineanul Alex Dolgopolov are 3-0 la meciurile directe contra brazilianului Thomaz Bellucci, iar rezultatele nu sunt întâmplătoare. Dolgopolov a câștigat de două ori pe hard și o dată pe zgură, iar explicația e dată de faptul că stilul său e cum nu se poate mai incomod pentru adversar. De ce? Pentru că Dolgopolov e unul dintre puținii jucători din circuit care mai încearcă să ia mingea foarte, foarte repede, în urcare, iar o asemenea tactică reduce mult din opțiunile și timpul de reacție al adversarului.

Bellucci are probleme la deplasarea în față, e cumva dependent de serviciu și are un șir foarte lung de înfrângeri. Cum brazilianul nu s-a regăsit de luni bune, e puțin probabil să-și aducă aminte tenisul lui cel mai bun chiar contra unui adversar care nu-i convine deloc.

Indonezia vs. Japonia, Jocurile Asiei

Campionatul Asiei la Volei masculin programează astăzi cele două semifinale, iar începând cu ora 15.00 se dispută meciul dintre Japonia și Indonezia.

Japonia este o forță în voleiul masculin mondial și a confirmat acest statut și la această ediție din Cupa Asiei, unde în afară de accidentul cu Coreea de Sud (2-3), a câștigat celelalte cinci partide fără să piardă set. În sferturi, Japonezii au trecut tot la 0, de puternica echipă a Australiei, o echipă clar superioară adversarei de azi. Din ultimele zece partide disputate, Japonia are opt câștigate la 0.

Indonezia a provocat cea mai mare surpriză a tuneului eliminând în sferturi Iranul, după ce a fost condusă cu 2-0 la seturi. În afara acestui succes, Indonezia a mai avut două victorii aici cu Qatat și Arabia Saudită și 3 infrangeri cu  Kazakhstan, Coreea de Sud. De altfel, în afara meciului cu Iran, Indonezia nu a ridicat prea multe pretenții în partidele cu formațiile  considerate de top, cum este și Japonia.

Cele două formatii s-au întâlnit și in grupe, acum două zile, iar Japonia s-a impus cu 3-0. Diferența de valoare și de ambiții este diferită și cred că va fi o victorie ușoară pentru Japonia.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.