Biletul Zilei: începem luna cu goluri și profituri!

0

Salutare, dragi colegi pariori, vă expun prezint repede varianta de Biletul Zilei cu care deschid luna. Mă voi ocupa în totalitate de această secțiune în luna August și îmi voi da silința pentru a obține procentaje mai mult decât decente.

Primul meci propus este cel dintre Guanghzou Evergrande și Guanghzou RF, partidă pe care am pronosticat-o câștigător și sâmbătă, când cele două s-au întâlnit în campionat, iar meciul s-a terminat 4-2 pentru oaspeții de azi, rezultat în oglindă cu cel al manșei tur dintre cele două. Echipa lui Scolari trebuie să iasă la atac și astfel ne putem aștepta la foarte multe spații lăsate libere în apărare, de care pot profita rapizii jucători ai oaspeților. În 9 din ultimele 11 meciuri, gazdele au marcat de minim 2 ori, iar lucrurile în apărare nu stau chiar roz, încasând 13 în ultimele 5 partide. 9 din ultimele 10 directe au produs goluri în ambele porți și minim 3 marcate în meci!

VEZI AICI BILETUL DE COTA 29 FORMAT DIN MECIURI DIN CUPELE EUROPENE!

Bayern Munchen mai are doar 2 partide de verificare de disputat până la primul meci oficial, Supercupa Germaniei, iar primul dintre ele este programat azi împotriva lui Liverpool la Audi Cup. Ancelotti are de făcut retușuri serioase în apărare, deoarece la International Champions Cup, Bayern a fost învinsă de Inter și Milan și au încasat goluri și de la Arsenal și Chelsea. Liverpool a avut o perioadă bună de pregătire până acum, iar noile achiziție, Sallah și Solanke, au apucat să și marcheze. Așteptați-vă la goluri și azi!

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! 

ÎNSCRIE-TE LA CONCURS

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 China Fotbal China FA Cup Guanghzou Evergrande vs. Guanghzou RF ambele marchează 1.42 7-2 Da
 Germania Fotbal Audi Cup Bayern Munchen vs. Liverpool ambele marchează 1.57 0-3 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.23 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ:  Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.