Ponturile Zilei: Cotă medie 1.80 pentru primele predicții ale lunii!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 China Fotbal FA Cup Guanghzou Evergrande vs. Guanghzou RF Ambele marchează & peste 3.5 goluri 1.97  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Voteli Cupa Asiei Kazakhstan vs. Japonia Peste 149.5 puncte 1.80  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Austria Tenis ATP Kitzbuhel Jiri Vesely vs. Yannick Hanfmann Hanfmann +3.5 1.83  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis WTA Washington Heather Watson vs. Patricia Țig 2-0 1.63  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis ATP Los Cabos Ivo Karlovic vs. Quentin Halys Peste 23.5 game-uri 1.80  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: +0.71

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Guanghzou Evergrande vs. Guanghzou RF, FA Cup

Primul meci propus este cel dintre Guanghzou Evergrande și Guanghzou RF, partidă pe care am pronosticat-o câștigător și sâmbătă, când cele două s-au întâlnit în campionat, iar meciul s-a terminat 4-2 pentru oaspeții de azi, rezultat în oglindă cu cel al manșei tur dintre cele două. Echipa lui Scolari trebuie să iasă la atac și astfel ne putem aștepta la foarte multe spații lăsate libere în apărare, de care pot profita rapizii jucători ai oaspeților. În 9 din ultimele 11 meciuri, gazdele au marcat de minim 2 ori, iar lucrurile în apărare nu stau chiar roz, încasând 13 în ultimele 5 partide. 9 din ultimele 10 directe au produs goluri în ambele porți și minim 3 marcate în meci!

Kazakhstan vs. Japonia, Cupa Asiei

Finala mare de la Cupa Asiei la volei masculin se dispută de la ora 15.00 și ne aduce față în față pe Japonia și Kazakhstan.

Dacă am prevăzut victoria facilă a japonezilor în semifinale cu Indonezia, nu același lucru îl pot spune despre victoria kazacilor în fața Coreei de Sud. Aceștia au revenit incredibil de la 0-2 la seturi și s-au impus cu 3-2 în decisiv, la capătul unei partide în care puțini le dădeau șanse.

Japonia a câștigat la 0 , șase din cele șapte partide disputate aici, inclusiv cu adversara de azi acum 3 zile. Echipa și-a respectat statutul de mare favorită, și în afară de partida pierdută 2-3 cu Coreea de Sud, nu au avut probleme.

Este clar că atât valoarea cât și prospețimea fizică sunt de partea niponilor, însă fiind o.finală mizez pe faptul că vom avea un meci mai disputat decât se așteaptă lumea, iar Kazakhstan va câștiga cel putin un set.

Jiri Vesely vs. Yannick Hanfmann, ATP Kitzbuhel

Finala pe care neamțul Yannick Hanfmann a jucat-o săptămâna trecută în Elveția, la Gstaad, contra lui Fabio Fognini, nu a fost una întâmplătoare. Germanul de 26 de ani e într-un progres vizibil în ultimele luni, a strâns opt victorii în ultimele nouă meciuri și se află în cea mai bună perioadă a carierei, iar marți îl va întâlni pe cehul Vesely, în primul tur de la Kitzbuhel.

Pe hârtie, Vesely e jucătorul mai valoros și cu mai multă experiență la nivel înalt, dar forma de moment e în mod clar de partea lui Hanfmann, iar încrederea neamțului se află la cele mai înalte culmi. Cehul e dat favorit, dar credem că Hanfmann nu se va speria de un adversar inferior celor învinși la Gstaad și va putea sta aproape.

Heather Watson vs. Patricia Țig, WTA Washington

Chinuită de accidentări în ultimele luni, românca Patricia Țig se află într-o serie neagră, de șapte înfrângeri consecutive fără set câștigat, iar misiunea sa în primul tur de la Washington e foarte dificilă.

Țig va sta față în față cu Heather Watson, britanica cu un sezon de iarbă fantastic și cu două meciuri în picioare în capitala Statelor Unite, ambele câștigate în calificări. Watson e jucătoarea mai constantă, cu meciuri în picioare și multe victorii în spate, iar Țig e jucătoarea care a uitat să mai câștige, așa că mergem pe mâna favoritei.

Ivo Karlovic vs. Quentin Halys, ATP Los Cabos

Câștigător anul trecut al turneului mexican de la Los Cabos, croatul Ivo Karlovic începe cursa de apărare a titlului miercuri dimineață, contra francezului Quentin Halys.

Karlovic are un 2017 mai mult decât modestă, iar în stagiunea aceasta pare mai mult ca niciodată depășit de viteza adversarilor. La 38 de ani, Karlovic se bazează foarte, foarte mult pe singura sa armă de nădejde, serviciul, iar break-urile au devenit evenimente rare pentru el. Halys are avantajul de a fi jucat două meciuri în calificări, e un jucător cu un serviciu foarte bun, sigur pe el și cu lovituri agresive de pe ambele părți, iar părerea noastră e că se va putea bate de la egal la egal cu un adversar superior.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.