Biletul Zilei: vezi meciurile cu care ne dublăm banii azi!

0

Pentru astăzi am ales să combin pe biletul zilei două meciuri din Champions League ale căror șanse de reușită sunt foarte bune, iar statistica este de partea noastră! Ieri am fost la un singur gol de a câștiga varianta propusă, dar să fim serioși, cine se aștepta ca Bayern Munchen să nu fie în stare să înscrie măcar un gol pe Allianz Arena?

Istanbul Basaksehir este la prima aventură europeană în Champions League, iar meciul tur din Belgia a fost cel mai spectaculos al rundei. Turcii au reușit să întoarcă scorul după ce erau conduși cu 0-2 la pauză de Club Brugge, însă au fost egalați ulterior. Ambele echipe au potențial ofensiv foarte bun și practică un joc deschis, cu viteză foarte bună pe flancuri. Olandezul Elia și brazilianul Mossoro au perforat sistemul defensiv cu 3 fundași centrali al belgienilor, iar în această seară mă aștept ca și Adebayor să puncteze. Fundașii laterali ai turcilor, Caicara și Gael Clichy, vor avea mult de furcă împotriva nigerianului Bonaventure și a israelianului Rafaelov. Miroase a goluri aici!

ÎNCASEAZĂ 20 DE LEI PENTRU FIECARE GOL MARCAT DE ECHIPELE ROMÂNEȘTI ÎN CUPELE EUROPENE!

VEZI AICI CUM

FCSB merge în Cehia cu prime de calificare colosale promise de patron, teoretic ar trebui să mănânce pământul acolo, dar asta nu garantează și faptul că vor fi în stare. Un lucru pe care trebuie să îl luăm în seamă este apărarea destul de permisivă a românilor pe care am putut-o observa la meciurile disputate până acum. Viktoria Plzen este recunoscută pentru ofensiva foarte bună, iar la București i-am văzut practicând un joc de contraatac decent. Prefer să nu mizez pe goluri în ambele porți și să merg pe varianta de minim 2 în total.

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Basaksehir vs. Brugge ambele marchează 1.6 2-0 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Plzen vs. FCSB peste 1.5 goluri 1.28 1-4 Da
COTĂ FINALĂ: 2.05 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Nu

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.