Ponturile Zilei: Cele mai bune sugestii din fotbalul european la cotă medie 1.81!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League FC Sion vs. Suduva FC Sion -1.5 HA 1.89  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor FC Copenhaga vs. Vardar Skopje FC Copenhaga merge mai departe 1.95  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Legia Varșovia vs. FC Astana 1 1.73  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor HNK Rijeka vs. Red Bull Salzburg Ambele marchează 1.87  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Rosenborg vs. Celtic Celtic merge mai departe 1.57  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Audi Cup Bayern vs. Napoli 1 & Peste 2.5 goluri 1.88  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.81PROFIT:0

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

FC Sion vs. Suduva, Europa League

Am vorbit despre meciul acesta și în urmă cu o săptămână, însă nu anticipam o astfel de desfășurare a evenimentelor, deși pronosticul oferit atunci a fost câștigător. A fost 3-0 pentru lituanieni și îmi mențin părerea că reprezintă o formație slabă, iar Sion este mult superioară. Cu siguranță elvețienii își vor schimba atitudinea și vor încerca să răstoarne rezultatul de joi, fiind obligați practic de investițiile din vară.

FC Copenhaga vs. Vardar Skopje, Liga Campionilor

Vardar nu m-a impresionat cu Malmo și nici în turul cu Copenhaga și este o formație ce poate fi depășită ușor de gruparea daneză. Foarte probabil macedonenii vor încerca același plan tactic ca și în precedenta deplasare europeană, din Suedia, și vor miza foarte mult pe defensivă și contraatacuri.

Copenhaga are jucători cu mare experiență la acest nivel și nu văd cum ar putea scăpa calificarea din mână, deși a cedat 0-1 în tur. Pe teren propriu este o formație redutabilă, în condițiile în care nu a primit gol în șase din ultimele șapte partide de acasă, iar patru dintre ele s-au încheiat cu victorii. Iar aici trebuie să menționăm că adversarii au fost de top, Porto, Leicester, Brugge sau Ludogorets.

Legia Varșovia vs. FC Astana, Liga Campionilor

Golul marcat în minutul 90+4 de Twumasi încurcă teribil situația campioanei Poloniei în acest sezon de Liga Campionilor. Legia trebuie să întoarcă acel 1-3 din Kazakhstan, are resursele necesare, dar și Astana este o trupă ce poate pune probleme oricând.

Legia s-a schimbat masiv de la an la an și pare să-și fi pierdut puțin din forța ofensivă. Polonezii n-au început deloc bine sezonul, au pierdut Supercupa și deja patru puncte în campionat, lucru deloc îmbucurător în perspectiva acestui retur. Marele plus va fi atmosfera de pe Marszalka Jozefa Pilsudskiego, incendiară așa cum polonezii ne-au obișnuit.

HNK Rijeka vs. Red Bull Salzburg, Liga Campionilor

După 1-1 în tur, soarta calificării în play-off rămâne deschisă. Croații au prima șansă înaintea unui meci ce se anunță fantastic, între două formații ce joacă deschis.

Iar dacă Rijeka are lotul complet pentru acest duel, austriecii au ceva probleme de efectiv înaintea returului din Croația. Xaver Schlager, David Atanga și Samuel Tetteh sunt accidentați, iar Valon Berisha este suspendat, însă doar ultimul ar fi fost titular de drept în această seară.

Rijeka pare să aibă prima șansă, deși numele lui Salzburg în Europa de după sezonul 2013/2014 este mai sonor. De atunci însă în lot nu se mai regăsesc decât patru jucători: Valentino Lazaro, Christoph Leitgeb, Valon Berisha și Alexander Walke.

Rosenborg vs. Celtic, Liga Campionilor

Pentru scoțieni ar fi o dezamăgire cruntă dacă și Celtic ar părăsi prematur competiția în care este angrenată, după ce Rangers a fost eliminată din Europa League. A fost 0-0 în tur, astfel că Celtic ar avea avantaj în cazul unui gol marcat în poarta nordicilor.

Nu pare a fi însă genul de meci care ar putea merge în prelungiri. Celtic, deși a câștigat un singur meci în deplasare în Liga Campionilor din ultimele nouă, are maturitate și poate rezolva soarta calificării pe un teren precum al celor de la Rosenborg. Ultima repetiție a fost utilă, 5-0 într-un amical cu Sunderland.

Pentru RBK, Tore Reginiussen este incert, acesta accidentându-se în prima manșă. La Celtic va reveni Leigh Griffiths, suspendat pentru meciul tur.

Bayern vs. Napoli, Audi Cup

După eșecul drastic de ieri cu 0-3 in fața lui Liverpool, Bayern trebuie să își ia revanșa în fața propriilor fani, în finala mică de la Audi Cup contra lui Napoli.

Ancelotti a folosit ieri cel mai bun 11, iar evoluția echipei a fost îngrijorătoare reușind un singur șut pe poartă în tot meciul. După înfrângeri cu Milan și Inter, antrenorul italian trebuie să se reabiliteze în fața suporterilor impotriva unei alte echipe italiene.

Napoli a pierdut si ea ieri contra lui Atletico Madrid, însă Sarri s-a declarat mulțumit de jocul echipei. Este de așteptat ca azi să folosească mai multe rezerve, fiind cunoscut dezinteresul echipelor italiene pentru partidele amicale.

Nu cred ca nemții vor bifa un nou meci fără victorie in fața propriilor suporteri și mă astept la o victorie a acestora intr-o partidă în care se vor marca cel puțin 3 goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.