Biletul Zilei: continuăm pe verde și vineri?

0

Salutare, pentru astăzi vă propun un bilet format din 3 evenimente care ne poate dubla banii și are chiar șanse foarte mari. Ieri am bifat biletul la cotă diminuată cu 18% deoarece am avut un eveniment de cotă 1.00.

Primul meci este din eșalonul fotbalistic secund al Germaniei, acolo unde Union Berlin primește vizita nou promovatei Holstein Kiel. Echipa din capitală și-a anunțat oficial candidatura la promovare în acest sezon, după ce a fost foarte aproape și în stagiunea trecută. Chiar și sezonul trecut Union Berlin s-a dovedit o nucă extrem de tare pe propriul teren, unde au câștigat 11 din cele 17 meciuri disputate. Au început bine sezonul cu o victorie chiar pe terenul lui Ingolstadt și nu îi văd dezamăgindu-și fanii astăzi.

Cea de-a doua partidă este tot din fotbal și sunt convins că nu este în prim-planul pariorilor recreaționali, dar noi avem indicii clare către rezultaatul final. În Slovacia, Slovan Bratislava se deplasează la Senica, echipă cu mari probleme financiare! Jucătorii sunt neplătiți de foarte mult timp și se caută investitori care să scape clubul de faliment. Foarte mulți jucători au plecat, iar cei rămași au o misiune foarte dificilă. Senica a înregistrat două înfrângeri în primele două etape, iar Slovan două victorii. Proaspăt eliminată din Europa League, echipa din capitală se va concentra acum pe competiția internă, iar cu întăririle pe care le-au adus lotului, nu ar trebui să aibă probleme azi.

Ultima selecție este din tenis, la turneul de la Stanford, Garbine Muguruza o întâlnește pe croata Ana Konjuh. Câștigătoarea de la Wimbledon are un tenis de foarte bună calitate, în timp ce adversara ei de astăzi mai are mult de lucrat la partea psihică, jocul ei cu lovituri puternice fiind adesea presărat cu foarte multe greșeli neforțate!

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal2. Bundesliga  Union Berlin vs. Holstein Kiel 1X 1.20 4-3 Da
 Slovacia Fotbal Fortuna Liga Senica vs. Slovan Bratislava 2 1.42 1-1 Nu
 Statele Unite Tenis WTA Stanford Muguruza vs. Konjuh 1 1.30 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.22 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.