Ponturile Zilei: Cotă medie 1.80 pentru cele cinci prediții!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Austria Tenis ATP Kitzbuhel Phlipp Kohlschreiber vs. Fabio Fognini Peste 22.5 game-uri 1.96  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Austria Tenis ATP Kitzbuhel Sebastian Ofner vs. Joao Sousa Peste 21.5 game-uri 1.88  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Italia Tenis Challenger Biella Stefano Travaglia vs. Andrea Arnaboldi Travaglia -2.5 game-uri 1.77  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Anglia Fotbal Championship Sunderland vs. Derby Sunderland HA 0 1.80  FORTUNA:–300 Ron Bonus VOID
 Franta Fotbal Ligue 1 Monaco vs. Toulouse Peste 2.5 goluri 1.63  UNIBET–250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: -0.84

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Phlipp Kohlschreiber vs. Fabio Fognini

Prima semifinală de la Kitzbuhel îi pune față în față pe cei mai în formă doi jucători pe zgură ai momentului, neamțul Kohlschreiber și italianul Fognini, ambii aflați la a doua semifinală consecutivă în circuitul ATP.

Învins de Mayer la Hamburg după ce a izbucnit nervos și a abandonat, Kohlschreiber și-a regăsit calmul pe zgura din Austria, i-a învins pe VEsely, Bagnis și Lajovic, iar vineri va avea misiunea să oprească seria foarte bună a lui Fognini. Italianul are șapte victorii consecutive, a câștigat turneul de la Gstaad, iar în Austria nu a pierdut timpul cu Zekic și Bellucci. Sunt doi jucători în formă, cu planuri de joc diferite pe zgură și e greu de crezut că vreunul dintre ei va reuși să câștige în mai puțin de 23 de game-uri.

Sebastian Ofner vs. Joao Sousa

Al doilea penultim act de la Kitzbuhel va fi și cel mai interesant pentru austriecii din tribune, deoarece pe teren se va afla favoritul lor, tânărul Sebastian Ofner. După ce i-a învins pe Basilashvili, Cuevas și Olivo, Ofner atacă prima finală a carierei în circuitul ATP, dar adversarul său va fi unul redutabil.

Un zgurist peste medie, portughezul Joao Sousa a trecut peste trei bătălii foarte grele și i-a eliminat, de fiecare dată în set decisiv, pe Youzhny, Lorenzi și Gerald Melzer, un alt austriac. Ideea din spatele pariului pe over e strâns legată de forma foarte bună a lui Ofner, un jucător de forță, cu lovituri foarte puternice din spatele terenului, dar și de capacitatea lui Sousa de a găsi întotdeauna soluții în fața unui asemenea adversar. Ofner are sprijinul publicului și tenisul mai agresiv, dar Sousa e zguristul mai experimentat, nu va face cadouri și nu va ceda un centimetru, așa că ne așteaptă o bătălie strânsă pentru al doilea loc în finală.

Stefano Travaglia vs. Andrea Arnaboldi

Stefano Travaglia – Andrea Arnaboldi e exact genul de meci pe care-l aștepți în sferturile de finală ale unui turneu challenger. Pentru că niciunul dintre ei nu are capacitatea de a face pasul spre nivelul următor, ambii joacă de ani buni în circuitul challenger, dar Travaglia pare omul mai pregătit să schimbe puțin aerul.

2017 e cel mai bun an din cariera lui Travaglia, care a strâns 46 de victorii și 13 înfrângeri pe zgură, iar competiția de la Biella l-a găsit într-un moment bun, reușind să-i învingă pe Pellegrino și Lestienne. În schimb, Arnaboldi a venit din calificări, a trecut de Andreozzi (abandon) și Mager, dar performanța sa la turneul italian pare, mai degrabă, o excepție în acest an. Travaglia e omul care câștigă foarte multe meciuri, e definiția constanței pe zgură și, în general, câștigă destul de ușor meciuri cu jucători mai ofensivi, precum Arnaboldi. În condițiile în care amândoi își păstrează nivelul din acest turneu, Travaglia e mare favorit și nu ar trebui să aibă foarte multe emoții.

Sunderland vs. Derby

Astăzi debutează Championship, o competiție în care an de an se investesc din ce în ce mai mulți bani, miza promovării în Premier League fiind extrem de mare, atât din punct de vedere financiar cât și fotbalistic.

Prima partidă care se dispută este cea dintre Sunderland și Derby County două echipe obișnuite cu prima ligă, al căror obiectiv declarat este promovarea.

Sunderland a reușit să își păstreze o parte dintre jucătorii cu care ani la rând a reușit să rămână pe linia de plutire în Premier League și cu care speră să revină după doar un sezon acolo, sub comanda lui Simon Grayson. Au rămas John O’Shea, Khazri, McGeady, Djilobodji, Rodwell sau suedezul Sebastian Larson, toți jucători cu mare experiență la un nivel superior Championshipului. Vor mai veni jucători, echipa beneficiind de un buget consistent, mai ales după vânzarea tânărului Pickford la Everton. Echipa a jucat prost în amicale, pierzând cu 5-0 partida cu Celtic însă mă aștept să joace altceva astăzi, în prima partidă a sezonului în fața propriilor fani.

Derby a terminat pe locul 9 sezonul trecut din Championship după ce a cochetat multă vreme cu locurile promovabile, insă finalul de sezon a fost dezastruos, cu o singură victorie în ultimele 5 etape. Lotul arată bine cu jucători obișnuiți cu meciurile de primă ligă cum ar fi Andreas Weiman, David Nuggent sau Tom Huddlestone. Derby poate emite anul acesta pretenții de promovare, însă în fiecare an, ei au cedat pe final lupta, lucru cauzat de vârstă înaintată a jucătorilor exponențiali. Prevăd un meci echilibrat în care echipa gazdă să se impună.

Monaco vs. Toulouse

Campioana Monaco deschide noul sezon de Ligue 1, prin duelul de pe teren propriu cu Toulouse. Este al doilea meci oficial pentru băieții lui Jardim, după ce în weekend-ul trecut au pierdut Supercupa Franței cu PSG, 1-2.

Monaco a pierdut trei piese de bază în această vară, Mendy, Bakayoko și Bernardo Silva, iar singurul nume important adus care a evoluat împotriva lui PSG este Youri Tielemans, care a și dat pasa de gol. Rămâne o echipă interesantă, care se va putea bate la titlu cu gruparea din capitală.

Toulouse și-a păstrat în linii mari echipa din sezonul trecut, singura pierdere importantă fiind cea a lui Martin Braithwaite, marcator a 11 goluri în sezonul trecut. Au fost aduși, în schimb, Corentin Jean și Yaya Sanogo pentru a umple acel gol, dar și Yannick Cahuzac și Steven Fortes, din Ligue 2.

În ultimele meciuri direct am avut goluri, iar singura remiză albă din ultimele nouă meciuri s-a consumat în sezonul 2013/2014.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.