Biletul Zilei: continuăm seria pozitivă 4 verzi la rând?

0

Salutare, haideți să vedem ce putem găsi de pariat astăzi, astfel încât să menținem trendul pozitiv pe care ne aflăm. Avem 3 zile la rând pe verde, ceea ce este OK, având în vedere că avem 2 pierdute la început de lună pe goluri aterizate în final de meci.

În timp ce toate privirile vor fi ațintite asupra SuperCupei Europei dintre Real Madrid și Manchester United în această seară, noi ne vom permite luxul de a ignora acest meci, deoarece poate fi total imprevizibil! Poate fi și 3-3, dar și 0-1, așa că, mulțumesc frumos, prefer să beau o bere și să-l urmăresc doar ca pe un spectatcol.

Crează un cont nou la Fortuna DOAR prin butonul de mai jos, iar dacă efectuezi o depunere până la startul Supercupei Europei din această seară, vei primi, pe lângă Bonusul de bun venit, și un FREEBET care îți va dubla depunerea, în limita a 100 de RON.

ÎNSCRIE-TE LA FORTUNA

Meci în prima ligă din Rusia, unde Amkar Perm primește vizita lui FC Ufa. Gazdele trec printr-o perioadă mizerabilă, pierzând 9 din ultimele 10 meciuri disputate în competiție, nereușind chiar să înscrie măcar un gol. De cealaltă parte, Ufa este neînvinsă de 7 meciuri consecutive. S-au marcat maxim 2 goluri în 20 din ultimele 22 de meciuri ale lui Amkar Perm pe propriul teren, la fel ca în 18 din ultimele 19 disputate de Ufa în deplasare!

Maritimo debutează în noul sezon al primului eșalon portughez pe propriul teren, împotriva lui Pacos Ferreira, la doar câteva zile după ce au învins Botev Plovdiv și s-au calificat în play-off-ul Europa League. Pe propriul teren, Maritimo este o echipă decentă, pierzând doar 2 din cele 17 meciuri disputate în sezonul trecut. Pinho, Costa si Valente vor fi folosiți ca trio ofensiv, în timp ce turcul Erdem Sen este apt de joc, acesta fiind un fel de Ngolo Kante pentru gazde 🙂

  VEZI AICI BILETUL ETAPEI DE COTA 60+ DIN CHAMPIONS LEAGUE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Rusia Fotbal Premier League Amkar Perm vs. Ufa X2 & SUB 2.5 goluri 1.94 0-0 Da
 Portugalia Fotbal Primeira Liga Maritimo vs. Pacos F. 1X 1.24 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.40 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.